Steeds meer scholen maken gebruik van iPad-onderwijs

Scholen beginnen steeds meer gebruik te maken van iPads. Waar dit in Amerika al de normaalste zaak van de wereld is, maakt deze ontwikkeling ook in Nederland sprongen. Leerlingen worden op deze manier beter voorbereid op de wereld van morgen. Leerlingen groeien op in een technologisch tijdperk waarin tablets centraal staan en om het maximale rendement uit een leerling te halen is het verstandig om hen hierin te stimuleren.

Bespaar geld

Door het gebruik van de  iPad worden leesboeken vervangen door digitale versies wat naast het besparen van papier, ook geld bespaart. Bedenk maar eens hoevaak een leesboek wordt vervangen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Digitale versies zijn goedkoper in vergelijking met leesboeken en aantekeningen kunnen digitaal worden opgeslagen. Bovendien hoeven leraren en ouders niet meer bang te zijn voor verloren of beschadigde boeken.

Griffin Survivor hardcase

Er zijn speciale hoezen voor de iPad, de Griffin Survivor hardcase, die ervoor zorgen dat de iPad een optimale bescherming krijgt. In een omgeving waar veel verschillende leerlingen gebruik maken van de iPad en er niet altijd zorgvuldig mee omgaan, is het belangrijk om een stevige hoes te hebben die bestand is tegen dit geweld. Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad, het multi touch display. 

De Griffin Survivor hardcase is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden van de Amerikaanse Defensie MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

 

Kenmerken

- Harde siliconen rand absorbeert trillingen en impact 
- Binnenkant biedt structuur en sterkte
- Screenprotector beschermt tegen krassen, vlekken en schaafwonden en kwaliteit van display blijft gewaarborgd. 
- Rubberen knop beschermt volume en power knoppen tegen extreme regenbuien 
- Getextureerde siliconen en gebogen randen bieden non-slip grip 

Conclusie

Om de technologische vooruitgang bij te houden is het voor scholen belangrijk mee te gaan met de tijd en de traditionele leerboeken te vervangen door de iPad. Het bespaart enorm veel geld wanneer boeken niet constant vervangen hoeven te worden bij een nieuwe update. De Survivor hardcase van Griffin biedt de iPad bovendien een stevige bescherming waardoor je niet ongerust hoeft te zijn dat het apparaat beschadigt raakt.

Geplaatst in iPad nieuws door Frank Koot

Reacties

Voeg reactie toe