Tim Brydenbach zowel in Stein als Retie winnaar triatlon

Tim Brydenbach, uitkomend voor het ZeroD Quadra Team, heeft zowel de triatlon in Stein als in Retie gewonnen. Voor het eerst in de (driejarige) geschiedenis moest Team4Talent de titel in Stein overdragen aan topatleet Tim Brydenbach. In een spannende strijd met Severin en Scheltinga pakte Tim de winst in Stein. Maar zijn beste triatlon legde hij af in Retie: 'Nooit was ik sterker. Misschien leek het erop dat ik moeite had om afstand te nemen, maar de waarheid is anders. Ik had de race onder controle.’ Tim gebruikt met veel plezier de producten van Wahoo Fitness.


De triatlon in Retie was bijzonder voor Brydenbach: ‘Dit seizoen was ik in geen enkele wedstrijd zo sterk van begin tot einde. Vroeger was ik in de eerste maanden onregelmatig, nu niet.’ Tim Brydenbach kijkt uit naar het Belgisch kampioenschap halve triatlon dat op 3 augustus plaatsvindt.

Tim Brydenbach wordt gesponsord door Wahoo Fitness en maakt intensief gebruik van de Wahoo producten, waaronder de TICKR. Weten hoe de TICKR en alle overige Wahoo producten in zijn werk gaan? Bekijk ook onze video's.

Reacties

Voeg reactie toe