Top 10 producten voor een super gym sessie

Inhoudsopgave

  1. Ringo Waterfles
  2. Airofit Ademhalingstrainer
  3. Bluetens Elektrostimulator Masterpack
  4. Blendjet Draagbare Blender
  5. Wahoo Fitness ELEMNT ROAM GPS Fietscomputer
  6. Sportbandjes voor Apple Watch
  7. Beats Powerbeats Pro
  8. Lumi Recovery Pod Max™ Ice Bath
  9. Dash Portable Blender
  10. Bluetens ABS Power Pack

1. Ringo Waterfles

Ringo is niet zomaar een waterfles; het is een must-have accessoire voor je gym sessie. Met zijn verstelbare telefoonhouder en scharnier van 90 graden kun je je telefoon veilig vastzetten en de perfecte hoek vinden om je workouts vast te leggen of je trainingsschema te volgen. Deze fles is vaatwasmachinebestendig en compatibel met alle apparaten, waardoor het gemakkelijk is om gehydrateerd te blijven en je telefoon binnen handbereik te houden. Upgrade vandaag nog je waterfleservaring met Ringo.

2. Airofit Ademhalingstrainer

Haal het maximale uit je training met de Airofit Ademhalingstrainer. Dit slimme apparaat biedt instelbare weerstandsniveaus voor ademhalingsoefeningen die je fysieke prestaties verbeteren en je algemeen welzijn bevorderen. Met begeleide programma's en een nauwkeurige sensor, helpt de Airofit mobiele app je bij het bereiken van je trainingsdoelen, of je nu je longkracht wilt vergroten, je stressniveau wilt verlagen, of je slaapkwaliteit wilt verbeteren. Met de Airofit PRO 2.0 haal je nog meer uit je workouts.

3. Bluetens Elektrostimulator Masterpack

Versnel je herstel na een intensieve gym sessie met de Bluetens Elektrostimulator Masterpack. Dit geavanceerde apparaat biedt elektrotherapie om spieren te ontspannen, pijn te verlichten en je lichaam te versterken. Met verschillende massageprogramma's en behandeleffecten, is dit compacte en lichtgewicht apparaat gemakkelijk in gebruik. Het Bluetens Masterpack wordt geleverd met accessoires voor draadloze behandelingen en een mobiele app die beschikbaar is in meerdere talen.

4. Blendjet Draagbare Blender

Geniet van je favoriete smoothies overal met de Blendjet Draagbare Blender. Deze krachtige en draagbare blender is perfect voor onderweg, waardoor je altijd en overal kunt genieten van gezonde drankjes. Met zijn compacte formaat en zelfreinigende functie is de Blendjet Draagbare Blender een must-have voor actieve mensen.

5. Wahoo Fitness ELEMNT ROAM GPS Fietscomputer

Verbeter je fietservaring met de Wahoo Fitness ELEMNT ROAM GPS Fietscomputer. Met functies zoals Strava Live Segments integratie en KICKR Smart Trainer koppeling, biedt deze fietscomputer een geavanceerde manier om je ritten te volgen en je prestaties te verbeteren. Met een batterijduur van 17 uur en een compact ontwerp, is de Wahoo Fitness ELEMNT ROAM de perfecte metgezel voor elke fietser.

6. Sportbandjes voor Apple Watch

Personaliseer je Apple Watch met sportbandjes van SB Supply. Gemaakt van hoogwaardig fluorelastomeer, zijn deze bandjes niet alleen sterk maar ook comfortabel om te dragen tijdens je workouts. Met een innovatieve pinsluiting bieden de sportbandjes voor Apple Watch een stevige pasvorm, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze tijdens je training losraken.

7. Beats Powerbeats Pro

Ervaar premium geluidskwaliteit tijdens je workouts met de Beats Powerbeats Pro. Deze draadloze oortelefoons zijn water- en zweetbestendig, waardoor ze perfect zijn voor sport en beweging. Met een lange batterijduur van maximaal 9 uur per oplaadbeurt, bieden de Beats Powerbeats Pro urenlang luisterplezier tijdens je sportsessies.

8. Lumi Recovery Pod Max™ Ice Bath

Versnel je herstel na een intensieve training met de Lumi Recovery Pod Max™ Ice Bath. Deze draagbare oplossing voor herstel biedt verkoeling en verlichting voor vermoeide spieren, waardoor je sneller weer klaar bent voor je volgende workout. Met verhoogde energie en alertheid, helpt de Lumi Recovery Pod Max™ je om het meeste uit je trainingen te halen.

9. Dash Portable Blender

Maak overal je favoriete drankjes met de Dash Portable Blender. Deze draagbare blender biedt baanbrekende technologie voor optimale blend prestaties, verpakt in een compact formaat dat je overal mee naartoe kunt nemen. Met krachtige prestaties en een lange acculevensduur, is de Dash Portable Blender een must-have voor liefhebbers van gezonde smoothies en shakes.

10. Bluetens ABS Power Pack

Train je buikspieren met de Bluetens ABS Power Pack. Dit complete pakket biedt elektrostimulatie voor het ontwikkelen van sterke en strakke buikspieren. Met diverse workout programma's en behandeleffecten, kun je je core versterken en je fitnessdoelen bereiken. Compact en lichtgewicht, is de Bluetens ABS Power Pack de ideale metgezel voor een effectieve buikspiertraining.

Heeft dit blog geholpen?

Geplaatst in Fitness door Lucas Rijnen