Urbanista - urban audio wear

Urbanista staat bekend om haar trendy koptelefoons en headsets met een hoge kwaliteit. De producten zijn verkrijgbaar in modieuze kleuren, altijd is er wel een kleur die past bij uw stijl. Naast de modieuze kleuren staat Urbanista ook bekend om haar strakke design. Urbanista heeft voor het sporten een waterafstotende headset ontwikkeld, deze sport-headset kan goed gecombineerd worden met de sportarmband van Urbanista. 

Scroll snel naar beneden om te zien welke producten wij aanbieden van Urbanista.


De Urbanista Copenhagen hoofdtelefoon


De Copenhagen koptelefoons zijn Urbanista's toppers; 
meer stijlvol, beter gebouwd en steviger dan ooit - maar dit gaat natuurlijk niet te kosten van het design. De ambitie is om jouw onmiskenbare smaak en hoge standaarden te koppelen aan een elegante en gewaagde kwaliteits koptelefoon. Er zit een super geluid in deze Urbanista hoofdtelefoon en dat voor een bescheiden prijs. Het is een stijlvolle design hoofdtelefoon maar is totaal niet "lomp" te noemen. De Urbanista Copenhagen komt met een afstandsbediening in de bedrading en werkt met Android, iOS en Windows.

- Uniek en exclusief aluminium ontwerp
- Superieure helderheid met dynamische bass
- Zachte verstelbare hoofdband
- Platte en kreukvrije kabels
- Handsfree met microfoon
- Werkt met Android, iOS en Windows


De Urbanista London headset


De Urbanista London 3.0 in-ear headset zijn aluminium oortjes waar je nog lang plezier van zult hebben
. Het begint al als je de verpakking overmaakt, de oortjes worden namelijk in een mooie en gemakkelijke opbergdoos geleverd. Daarnaast zijn ze hierin makkelijk te bewaren of mee te nemen. De oortjes passen bij elke kleding of je nu een jurk of shirt draagt. Het design is modern en het geluid is goed. Zonder deze oortjes zul je niet snel je huis meer verlagen. Wat er allemaal op zit: een goede audio kwaliteit met handsfree bediening in de bedrading. Dit alles met een goede kabel die duurzaam is en daarom lang zal meegaan.

- Slank aluminium ontwerp
- Superieure geluidskwaliteit
- Slimme opbergdoos
- Platte, kreukelvrije kabel
- Handsfree met microfoon
- Met een enkele knop bedien je
- Je muziek en oproepen
- Werkt met Android, iOS en Windows

 

Andere Urbanista producten volgen snel.

Geplaatst in Algemeen door Sander Berendsen
Labels:

Reacties

Voeg reactie toe