Welke Kickr Trainer is geschikt voor jouw training?

Wat is een hometrainer?

De Home Trainer is een ondersteuningsapparaat waarmee je je fiets kunt bevestigen om ter plaatse te kunnen trappen om je training binnenshuis te oefenen terwijl je de sensaties van een buitentraining hebt.

Ben jij een fietser in hart en nieren en op zoek naar de beste hometrainer die je kunt hebben? Dan lees je het juiste artikel. Om de juiste keuze te maken, moet je eerst je criteria bepalen wat betreft het niveau van de opleiding en ook wat betreft jouw budget. Wij hebben in dit artikel de 3 kickr hometrainers verzameld die wij bij SB Supply aanbieden, zodat je duidelijker kunt zien om je keuze te maken.

Hier zijn de 3 hometrainers die we bij SB Supply aanbieden

KICKR SMART TRAINER

Krachtiger, preciezer en responsiever: de KICKR hometrainer is ontworpen voor 's werelds meest veeleisende fietsers en biedt de ultieme indoor trainingservaring.

Hometrainer met actieve feedback

Of het nu gaat om virtuele training of hoge intensiteit intervaltraining, de KICKR hometrainer geeft onmiddellijk feedback door te reageren op veranderingen in het tempo en de lichaamshouding van de rijder. Met een hellingshoek van 5 graden van links naar rechts voelt het trainen binnenshuis meer aan als het rijden in de buitenlucht.

Vermoeidheid verminderende hometrainer voor langer trappen 

Door je natuurlijker te laten bewegen met de krachten die tijdens lange, zware trainingen worden uitgeoefend, vermindert de KICKR hometrainer je vermoeidheid, zodat ke intensiever en, het belangrijkste, langer kunt trappen!

Verstelbare hometrainer

Of het nu gaat om stampen of soepel draaien, in het zadel blijven of op de pedalen staan, de geïntegreerde actievoeten van de KICKR home trainer kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld voor een aanpasbare trainingservaring. Met drie niveaus van stijfheid om uit te kiezen, geeft Wahoo elke rijder de mogelijkheid om zich aan te passen aan hun unieke rijstijl.

Hometrainer met ultiem gevoel 

In combinatie bieden de KICKR Power Smart Trainer, KICKR CLIMB en KICKR HEADWIND de beweging en het gevoel van buitentraining in virtuele indoorritten en -workouts.

KICKR CORE TRAINER 

KICKR's kracht en precisie in een eenvoudig, stabiel ontwerp maken de KICKR CORE hometrainer tot de essentiële smart trainer, die een realistische, verbonden en stille indoor trainingservaring biedt!

Home trainer met gemakkelijke en flexibele installatie

De KICKR CORE hometrainer is compatibel met banden met 8, 9, 10 en 11 snelheden en biedt jou de mogelijkheid om je favoriete band aan de hometrainer toe te voegen, zodat je jouw workout in de buitenlucht volledig kunt emuleren. De Wahoo Fitness app biedt begeleide instellingsinstructies om je rit af te stellen en te beginnen met trainen!

Ecosysteem compatibele hometrainer 

De KICKR CORE hometrainer is compatibel met KICKR Trainer accessoires, waaronder de KICKR CLIMB helling simulator en de KICKR HEADWIND intelligente ventilator, zodat je de ideale configuratie voor jouw trainingsbehoeften kunt creëren.

Hometrainer met meervoudige Bluetooth-verbinding 

De KICKR CORE hometrainer ondersteunt tot drie Bluetooth-verbindingen tegelijk voor een naadloze trainingservaring.

Home trainer ontworpen om lang mee te gaan

De KICKR CORE hometrainer is ontworpen met de kwaliteit die fietsers over de hele wereld zijn gaan verwachten van Wahoo. Ontworpen om de meest intense trainingen te doorstaan, seizoen na seizoen

KICKR SNAP TRAINER

De controle, precisie en connectiviteit van de legendarische KICKR indoor fietstrainer in een handig ontwerp maken de KICKR SNAP hometrainer de beste indoor smart trainer op wielen die verkrijgbaar is.

Hometrainer met praktische en eenvoudige configuratie 

Het wielontwerp van de KICKR SNAP hometrainer maakt het gemakkelijk om je racefiets of mountainbike om te toveren in een krachtige indoor smart trainer, en de Wahoo Fitness app biedt begeleide instellingsinstructies om je rit af te stellen en binnen enkele minuten te beginnen met trainen.

Ecosysteem compatibele hometrainer 

De KICKR SNAP hometrainer is compatibel met KICKR Trainer accessoires, waaronder de KICKR CLIMB helling simulator en de KICKR HEADWIND intelligente ventilator, zodat u de ideale configuratie voor uw trainingsbehoeften kunt creëren.

Hometrainer met gecontroleerde weerstand 

De KICKR SNAP hometrainer gebruikt je smartphone, tablet, computer of GPS-apparaat om de weerstand te regelen en een betrouwbare vermogensmeting uit te voeren, zodat jij je intensiteit kunt controleren en aanpassen.

Om jou zo goed mogelijk op pad te sturen hebben we nog een aantal Wahoo producten op een rijtje gezet om jouw training te optimaliseren.

Wahoo Fitness ELEMNT ROAM | GPS fietscomputer

Wahoo Fitness TICKR Stealth | Hartslagmonitor

Wahoo Fitness TICKR X 2020 | Hartslagmonitor

Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL | GPS Multipsporthorloge - Wit

Wahoo Fitness ELEMNT RIVAL | GPS Multipsporthorloge - Zwart

Wahoo Fitness ELEMNT BOLT V2 | GPS Fietscomputer

Kijk bij Wahoo voor nog meer accessoires!

Geplaatst in Fitness door Swen Heijstee