Fizzics

1 artikel(en)

Meestgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over de Fizzics bierdispenser. Ontdek hoe Fizzics werkt, welke bieren je kunt gebruiken, hoe je de dispenser schoonmaakt en nog veel meer. Heb je vragen die hier niet worden beantwoord? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Bij Fizzics helpen we je graag!

Werkt Fizzics met elk type bier?

Ja! De Fizzics bierdispenser is ontworpen om te werken met alle soorten bier, van flessen tot blikjes, en verbetert de smaak en mondgevoel van elke bierstijl.

Hoe werkt de Micro-Foam technologie?

De gepatenteerde Micro-Foam technologie van Fizzics verandert de koolzuur in het bier in een gladde, romige schuimlaag die de smaken en aroma's van het bier versterkt, vergelijkbaar met een vers getapt nitrobier.

Is Fizzics gemakkelijk schoon te maken?

Ja! De Fizzics bierdispenser is eenvoudig schoon te maken. Spoel het bierpad en de tuit na elk gebruik met warm water en laat ze drogen. Voor een grondigere reiniging kunnen de onderdelen uit elkaar gehaald en met de hand afgewassen worden.

Heeft Fizzics batterijen nodig?

Ja, de Fizzics DraftPour werkt op vier AA-batterijen of via een USB-kabel. Dit maakt het gemakkelijk om de dispenser overal te gebruiken, zowel binnen als buiten.

Kan ik ook niet-alcoholische bieren gebruiken met Fizzics?

Absoluut! De Fizzics bierdispenser werkt ook uitstekend met niet-alcoholische bieren en biedt dezelfde verbeterde smaak en mondgevoel.