Compacte kabel- en adapteroplossingen van ADAM Elements

ADAM Elements: Kabels en VGA / HDMI Adapters

Tegenwoordig maken Powerpoint-presentaties en keynotes deel uit van het dagelijks studenten- en bedrijfsleven. Niks is erger dan problemen met je device terwijl je in een belangrijke meeting zit. Om deze goed te laten verlopen, is er goed geluid en beeld nodig. Een goede HDMI / VGA-kabel is hierbij een onmisbaar accessoire. ADAM Elements heeft de perfecte accessoires voor deze situaties!

Wat is een USB-C aansluiting?

De USB-C aansluiting is een van de nieuwste aansluitingen die door USB-IF (USB Developers) is ontwikkeld. Je kan een USB-C aansluiting vinden op de meeste nieuwe Macbooks, iPads, Android-smartphones en nog veel meer devices. USB-C werkt met meerdere apparaten (computers / smartphones) en op verschillende besturingssystemen, zoals iOS, Android, Windows, Google, enz.

De verwachting is dat de USB-C aansluiting in de toekomst alle bestaande kabels zal vervangen. Met deze kabel kan je namelijk vrijwel alles, zoals het opladen van je appraat, verbinding maken met internet (Ethernet), gegevens overdragen (USB), videobestanden en muziek bekijken / beluisteren (HDMI / VGA / 3,5 mm-aansluiting). Je hoeft je met een USB-C aansluiting dus nergens meer zorgen om te maken om meerdere kabels, alles zit in slechts één enkele kabel. 

HDMI-kabels en adapters voor smartphones & tablets

HDMI-kabels en adapters zijn zeer praktisch voor professionals die dagelijks met een device werken. Grafisch designers kunnen urenlang bezig zijn met een pen op een tablet. Wat is er nou beter dan het resultaat direct op een scherm te zien? Je kan het beter beoordelen en delen met je collega's.

HDMI Adapter ADAM Elements CASA Hub i4: iPad Pro

De Casa Hub i4 ADAM Elements adapter is speciaal ontwikkeld voor de iPad Pro en wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk hoge prestatie. Je kan de adapter gemakkelijk op de USB-C aansluiting van de iPad Pro aansluiten en direct aan de slag gaan. De adapter bevat ook een USB-A poort, die is ideaal is voor het aansluiten van apparaten of gegevensoverdracht. Via de USB-C poort kan je nog sneller bestanden overbrengen en tegelijkertijd je apparaat opladen. Daarnaast heeft de adapter een 3,5mm audio aansluiting om koptelefoons / headsets aan te sluiten en een 4K HDMI-poort om superscherpe beelden af te beelden naar een TV of monitor. 

Dit product is ook beschikbaar voor de: Microsoft Surface Go 

HDMI-Notebook kabel en adapter

De meeste mensen zijn op zoek naar de meest compacte en lichtste manier van werken. Werken met veel kabels kan vervelend zijn, vooral als je regelmatig onderweg bent. Daarom kiezen de meeste mensen voor een compacte adapter, met tot wel 8 verschillende poorten die aan al je behoeften voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een (micro)SD-kaartsleuf om je gegevens nog makkelijk over te brengen. Met ADAM Elements' adapters kan je gemakkelijk alle poorten tegelijk gebruiken.

ADAM Elements CASA Hub A01 USB-C 3.1 6 poorts

Der ADAM Elements adapter CASA Hub A01 is een van de meest veelzijdige USB-C hubs op de markt. Dankzij de multisysteemondersteuning kan de hub voor vrijwel elk apparaat worden gebruikt! 

Zit er nog niks voor jou bij? Maak je geen zorgen! SB Supply biedt nog veel meer ADAM Elements producten aan, bekijk ze hier!

Geplaatst in Algemeen door SB Supply