De beste Valentijnsdag cadeaus en tips

Valentijnsdag komt eraan! De perfecte gelegenheid om je partner of jezelf een klein geschenk te geven. Het team van SB Supply  heeft een aantal tips en cadeau-ideeën verzameld om deze Valentijnsdag heel bijzonder te maken voor jou of je partner.

Hoe zorg je ervoor dat je valtentijnsdag cadeau onvergetelijk word?

Ken je partner

Niemand is heel erg blij met een standaard cadeau zoals shampoo of deo, het lijkt toch een beetje lui en alsof je op het laatste moment nog even een cadeau hebt gekocht omdat je niks beters wist. 

Je kan beter nadenken over wat je partner echt interessant en leuk vindt. Welke hobby's heeft hij/zij? Wat heeft hij/zij altijd al willen hebben of willen doen? Misschien heb je zelfs al wel een hint gekregen van wat je partner wil hebben of echt leuk vindt. Neem deze belangrijke hints dan tot je op en wordt creatief, er zijn namelijk veel meer mogelijkheden dan je denkt. Investeer wat tijd en vind het perfecte cadeau voor je partner!

Benut je tijd dus goed! Begin dus niet de avond voor Valentijsdag met brainstormen! Zo kunnen er namelijk alleen slechte cadeau ideeën ontstaan, waar je je partner misschien niet heel blij mee maakt. Loop op die zaken vooruit en begin nu met het bedenken van het ideale cadeau.

Natuurlijk laten we je niet in de steek. Om je hierbij te helpen heeft SB Supply een paar leuke Valentijndsag cadeaus op een rijtje gezet!

Voor de sporter

Hardloper - Stryd Footpod

Houd je partner van hardlopen? Dan is de Stryd Footpod het perfecte Valentijnscadeau! Dit apparaat meet bijv. je uithoudingsvermogen en verbranding. Zo kan je super efficiënt hardlopen en in details je trainingsintensiviteit bekijken en analyseren.

Zo kun je dus met de Stryd Footpod effectiever trainen en nog betere presaties behalen!

Fietsen - Casecentive Universele Fietshouder

Casecentive Universele fietshouder zwart

Houd je partner van fietsen? Is je partner van plan om meer te bewegen en vaker te fietsen? Makkelijker gezegd dan gedaan. Zulke voornemens mislukken helaas vaak door de eenvoudige reden dat je je telefoon niet kan gebruiken voor een mooie route. Natuurlijk hebben wij daar een oplossing voor! De universele fietshouder van Casecentive! Fietsen is met dit valentijnscadeau leuker dan ooit!

Voor de reiziger

Casecentive Ultieme Hardcase iPhone X / XS in het zwart

Houd je partner van reizen? Je houdt ervan om nieuwe culturen te leren kennen, nieuwe mensen te ontmoeten en avonturen te beleven? Dan is de iPhone case van Casecentive het perfecte valentijnsdag cadeau. Dit smartphone hoesje beschermd je iPhone namelijk volledig. Je hoeft je met dit hoesje geen zorgen meer te maken over je smartphone tijdens je avontuur.

Voor de techniek liefhebber

Anki Vector

Voor wie altijd al geïnteresseerd is geweest in robots en de nieuwste technologie is Vector van Anki het perfecte Valentijnsdag cadeau! Vector is een robot maatje die gemaakt is om je te helpen met alledaagse vragen. Zijn meest indrukwekkende eigenschap is misschien wel zijn persoonlijkheid! Lees hier meer over Vector.

Voor de stijlicoon

Apple horlogeband van dbramante1928

Heeft je partner een klassieke, tijdloze stijl en is altijd op de hoogte van de nieuwste Apple producten? Wat dacht je dan van een stijlvol leren Apple Watch horlogeband? Dit cadeau is een mooi eerbetoon aan de klassieke Valentijnsdag cadeaus, maar dan met een moderne twist!

Valentijncadeaus waar je samen van kan genieten

Wat is er leuker op Valentijn dan samen met je partner iets leuks te doen. Denk hierbij aan een romantische date, een weekendje weg of een spannende activiteit. Verwen je Valentijn met een perfecte dag!

Tip:

Mocht je niet alleen willen vertellen wat je gaat doen met je partner, of dit bijvoorbeeld op een briefje aan je partner te geven kan je ook een leuk accessoire kopen die dat representeert. 

Als je bijvoorbeeld een weekendje weg geeft, kan je de Casecentive Ultimate Hardcase iPhone X/XS geven. Dan is in ieder geval de smartphone van je partner super goed beschermd.

Of neem bijvoorbeeld een elegante Apple Watch horlogeband die super goed zal staan om de arm van je partner tijden het romantisch diner bij kaarslicht.

Wees dus creatief en denk er altijd over na of je partner er blij mee zou zijn!

Verwen jezelf!

Leren van jezelf te houden is tegenwoordig meer en meer in de mode. Dat vinden wij heel goed, want hoe kun je door anderen versierd worden als je niet eens van jezelf houdt.

Van jezelf houden is dus uiterst belangrijk voor onze geestelijke gezondheid. Met drie eenvoudige tips kun je proberen je zelfperspectief te verbeteren:

  • kijk positief naar jezelf
  • denk niet negatief over jezelf als iets niet lukt
  • accepteer jezelf als mens en krijg het besef dat fouten maken menselijk is

Valentijnsdag is niet de dag van het koppel, maar de dag van de liefde! Dus waarom geef je jezelf dit jaar niet gewoon iets wat je al heel lang wilt?

Hier zijn een paar inspirerende valentijnsdag cadeaus

Koptelefoon:

Hou je van muziek? Wat dacht je dan van een goede koptelefoon? Zo'n investering is de moeite waard! Herontdek de muziek met je vrienden met een Koptelefoon van TDK.

Luxe leren hoesje voor je iPhone

Een mooie back case voor je telefoon en portemonnee in één? De Leather Wallet Case van Mujjo combineert beide eigenschappen in een back case voor je iPhone! Het mooiste is dat deze iPhone case is voorzien van een stevige frame wat is bekleed met hoogwaardige kwaliteit leder. De suede voering van de binnenkant zorgt ervoor dat de iPhone veilig in de case zit opgeborgen. SB Supply heeft deze case in vier verschillende kleuren!

Voor de iPhone 11: in BruinZwart, Blauw, Groen.
Voor de iPhone 11 Pro: in BruinZwartBlauwGroen.
Voor de iPhone 11 Pro Max: in BruinZwartBlauwGroen.

Meer batterij voor je telefoon

Een powerbank is het perfecte accessoire voor iedereen die voortdurend onderweg is. Niets is erger dan een lege batterij van smartphone. Dit probleem kan gemakkelijk worden vermeden. Onze Powerbanks nemen nauwelijks ruimte in beslag en passen in elke broekzak.

SB Supply wenst jullie allemaal een heerlijke Valentijnsdag.

Vier je liefde, ongeacht van wie je houdt!

Geplaatst in Algemeen door Sam Verhoeven