Apple Event 2021 - Dit is nieuw

Het Apple-evenement bracht ons niet alleen de iPhone 13, maar ook een nieuwe iPad, iPad Mini, een nieuwe Apple Watch en verbeteringen aan Apple Fitness +.
Ontdek alles wat je moet weten in deze blogpost van SB Supply.

Apple Watch 7 - De nieuwe Apple Watch

De nieuwe Apple Watch 7 heeft het grootste en meest geavanceerde display ooit. De randen zijn met 40% verkleind, waardoor de nieuwe Apple Watch een 20% groter display heeft. Dit maakt het gemakkelijker om berichten te gebruiken en te lezen. Reageren op berichten is ook eenvoudiger dankzij het verbeterde krabbelen en tikken.
Het nieuwe ontwerp en het splintervrije glas maken deze Apple Watch tot de duurzaamste op de markt. De batterij kan nu tot 33% sneller worden opgeladen dan bij de Apple Watch Series 6, van 0 tot 80% in 45 minuten en 8 minuten opladen is genoeg voor 8 uur slaaptracking.

Er is nu ook een speciale fietstraining voor de Apple Watch 7.

De nieuwe iPad Mini - iPad Mini 6

Op het eerste gezicht lijkt de nieuwe iPad Mini veel op de iPad Air 2020, hetzelfde platte, hoekige ontwerp, geen Touch ID-knop op het beginscherm, 5G compatibiliteit en de  USB-C-poort. Deze iPad Mini is verkrijgbaar in vier kleuren: spacegrijs, roze, paars en poolster en in twee verschillende opslagcapaciteiten: 64 GB en 256 GB. De USB-C-poort maakt deze iPad ook veelzijdiger dan zijn voorgangers, je hebt nu niet meer zoveel adapters nodig om hem ideaal te maken voor professioneel en thuisgebruik. Deze iPad is ook compatibel met de 2e generatie Apple Pencil. De Touch ID-sensor is ingebouwd in de vergrendelknop, net als op de iPad Air. Het 8,3" Liquid Retina-scherm wordt aangedreven door de nieuwe A15 Bionic-chip. De 12 MP frontcamera is uitgerust met ultra-groothoek en volgmodus, waarmee de camera tijdens een videogesprek automatisch wordt gedraaid wanneer je beweegt.

De nieuwe iPad - iPad 10,2" 9th Generation

Waarschijnlijk de populairste iPad met het 10,2-inch Retina-display heeft tijdens de laatste keynote ook een update gekregen, zij het niet een heel grote. Deze iPad begint nu met een opslagcapaciteit van 64 GB (ook verkrijgbaar in 256 GB) en is verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en spacegrijs. Er wordt nog steeds geadverteerd dat de batterij de hele dag meegaat. De enige twee echte nieuwe functies zijn de A13 Bionic-chip en de bijbehorende 20% snellere GPU, die voor betere grafische prestaties zorgt, en de opnieuw ontworpen frontcamera. Deze heeft 8 MP, ultra-groothoek en de volgmodus, net als de nieuwe iPad Mini. 

De nieuwe iPhone - iPhone 13

Lees alles over de iPhone 13 in ons blogbericht: Welke iPhone 13 moet ik kopen? iPhone 13 modellen in vergelijking

Geplaatst in iPad door Swen Heijstee