iOS 15 nieuwtjes ✅

De nieuwste iOS update van Apple komt eraan!

Apple heeft de nieuwe update voor zijn besturingssysteem iOS 15 benoemd. iOS 15 biedt nieuwe manieren om in contact te blijven met de wereld en interessante functies waarmee gebruikers zich beter kunnen concentreren op hun werk. Verder zal men door gloednieuwe functies ontdekken wat zij nog meer met de intelligentie van hun apparaat kunnen doen!

Apple introduceert zo ook belangrijke FaceTime-updates, nieuwe Focus-functies om afleiding te verminderen en verbeterde intelligentie op het toestel om informatie te verzamelen. De update maakt het ook mogelijk de wereld op nieuwe manieren te verkennen met Kaarten, Weer en Portemonnee.

Meer natuurlijke FaceTime-gesprekken en gedeelde ervaringen met SharePlay

FaceTime maakt contact maken met mensen over de hele wereld al jaren lang mogelijk, iOS 15 maakt gesprekken nog vloeiender en natuurlijker. Met Spatial Audio klinken stemmen in een FaceTime-gesprek alsof ze afkomstig zijn van de plek waar de persoon zich op het scherm bevindt. De nieuwe microfoonstanden zorgen ervoor de stem van de gebruiker en storende achtergrondgeluiden zijn gescheiden. De Portretmodus, geïnspireerd op de prachtige portretfoto's die men met de iPhone kan maken, is nu beschikbaar voor FaceTime. Deze functie is speciaal ontworpen voor videogesprekken, waarbij gebruikers de achtergrond kunnen vervagen en zichzelf kunnen scherpstellen. Als je FaceTime Group gebruikt, kun je dankzij een nieuwe rasterweergave meer gezichten tegelijk zien.

Aarzel ook niet om een screenprotector aan te schaffen om veilig FaceTime-gesprekken te kunnen voeren!

Hulpmiddelen voor concentratie met iOS 15

iOS 15 biedt krachtige hulpmiddelen om gebruikers te helpen zich te concentreren en afleidingen te verminderen. Focus is een nieuwe functie die meldingen en apps filtert op basis van bepaalde situaties waar de gebruiker zich op moet concenteren. Gebruikers kunnen hun apparaat zo configureren dat het hen helpt om op het juiste moment een aangepaste focus te creëren of een voorgestelde focus te selecteren.  De intelligentie van het apparaat zorgt ervoor dat het je kan waarschuwen om bepaalde mensen en apps op dat moment te negeren. De voorgestelde focus is gebaseerd op de context van de gebruiker, zoals tijdens werkuren of voor het slapen gaan. Wanneer de focus op één Apple apparaat is ingesteld, geldt deze automatisch ook voor de andere Apple apparaten. Gebruikers kunnen homescreenpagina's maken met apps en widgets die van toepassing zijn op focusmomenten om alleen relevante apps te tonen en verleiding te verminderen.

Een hoesje van Apple voor je iPhone?

De beste Apple accessoires voor je iPhone

Nieuwe meldingsfunctie op jouw iPhone 

Meldingen zijn opnieuw ontworpen en bevatten nu foto's van contactpersonen. Apple heeft ook pictogrammen van de apps vergroot, zodat ze nog makkelijker te zien zijn. Om afleiding te voorkomen, verzamelt een nieuw meldingsoverzicht op commando niet-urgente meldingen, om ze op een geschikter moment af te leveren, bijvoorbeeld 's ochtends of 's avonds. Met behulp van de intelligentie van het apparaat worden meldingen geprioriteerd, waarbij de meest relevante meldingen als eerste verschijnen, op basis van de interacties van de gebruiker met de apps. Dringende berichten worden onmiddellijk afgeleverd, zodat je belangrijke meldingen niet over het hoofd ziet. Het is nu ook eenvoudiger om een app of berichtenthread tijdelijk uit te schakelen voor het volgende uur of de hele dag.

Nieuwe gegevensbeschermingsfuncties om jouw privacy te waarborgen

iOS 15 introduceert nog meer privacyfuncties om de gegevens van gebruikers te beschermen. De verbeterde spraakherkenning op het toestel zorgt ervoor dat Siri geavanceerder en sneller vragen kan verwerken op jouw iPhone. Zo verbetert Apple de prestaties van Siri aanzienlijk. Verder voorkomt Email privacy dat verzenders weten of een e-mail is geopend en het verbergt IP-adressen, zodat verzenders niet kunnen weten waar een gebruiker zich bevindt en dit kunnen gebruiken om hen te profileren. Het nieuwe app-privacyrapport geeft een overzicht van hoe apps in de afgelopen zeven dagen toegang hebben gebruikt tot locatie, foto's, camera, microfoon, contacten en andere privacygevoelige activiteiten.

Opnieuw ontworpen weer- en notitietoepassingen 

Het weer bevat meer grafische weergaven van weergegevens, schermvullende kaarten en dynamische lay-outs die veranderen naargelang de omstandigheden. Prachtig herontworpen en geanimeerde achtergronden geven de positie van de zon en de neerslag nauwkeuriger weer. Nu geven meldingen ook aan wanneer regen of sneeuw begint en eindigt.

Bij SB Supply verkopen we alleen originele Apple producten.

Apple Watch - watchOS 2021

Foto's en Apple Watch

Met de volgende update zullen iPhone-foto's als achtergrond kunnen worden gebruikt, en zullen ook dynamische en meerlaagse effecten mogelijk zijn. Bovendien worden fotoherinneringen gesynchroniseerd met het beeld-in-beeld-effect op je Apple Watch, zodat je je foto's ook in berichten via de Apple Watch kunt delen.

Home en Apple Watch

Als een van je slimme apparaten online is, herkent je Apple Watch het en biedt het commando's aan (bijvoorbeeld als een deurbel is aangesloten: "Open de deur" of "Doe het licht in de hal aan"). Je kunt nu ook alle bewakingscamera's op de Apple Watch gebruiken.

Wallet en Apple Watch

In de toekomst zal de portemonnee: huissleutels, autosleutels, ID-kaarten, betaalkaarten en nog veel meer verenigen. Maar dat niet alleen: je Apple Watch herkent wanneer je in de buurt van je auto bent en ontgrendelt hem. Het is ook mogelijk om de sleutel van de voordeur te delen met vrienden en familie.

Gezondheid functies met WatchOS

Mindfulness is de vernieuwde Breathe-app, plus er zijn nieuwe animaties om te helpen bij meditatie. Bovendien worden de minuten die je in de app doorbrengt geregistreerd en kunnen ze op elk moment worden bekeken.

De slaap app kan nu ook laten zien hoe diep je slaapt, en je hebt toegang tot slaapgegevens op alle apparaten...

Een originele Apple polsband voor je Apple Watch?

Welk Apple Watch bandje is het beste?

Apple Watch 38 mm

Apple Watch 40 mm

Apple Watch 42 mm

Apple Watch 44 mm

Apple accessoires voor jouw MacBook nodig?

MacBook oplader

MacBook USB-C-oplaadkabel

MacBook USB-C 18W-lichtnetadapter

En vele andere nieuwe functies die je zelf zult ontdekken!

Mocht je nog vragen of suggesties hebben, dan kunt je hier onze contactgegevens en openingstijden vinden.