Toepassingen voor Apple TV - Apple TV in hotels - Apple TV in scholen

Er is veel veranderd sinds de komst van Apple TV op de markt kwam. Het wordt niet langer alleen gebruikt voor home entertainment, maar ook in de zakelijke sector.
Ontdek in dit blogbericht hoe je Apple TV's in je bedrijf kunt gebruiken en hoe je het op een betrouwbare wijze kunt beveiligen!

Apple TV in de privésector 

De Apple TV is het perfecte home entertainment-systeem voor alle Apple-liefhebbers. Naast de bekende streamingdiensten zoals Netflix en Amazon Prime kun je ook Apple's eigen streamingdienst Apple TV+ gebruiken. Maar streaming is lang niet alles wat Apple TV te bieden heeft. Muziek, Workout (Apple Fitness+) en Apple Arcade zijn programma's die de Apple TV tot een must-have maken voor elke Apple-liefhebber. Bovendien kun je met de nieuwere toestellen ook tal van apps downloaden en zo uw home-entertainmentsysteem individualiseren.
Apple TV's kunnen worden bediend met de afstandsbediening of een iPhone, zodat je in geval van nood niet urenlang naar de afstandsbediening hoeft te zoeken.

Apple TV in de bedrijfssector 

Apple TV's zijn al jaren gemeengoed in huis. De laatste tijd worden deze ook steeds populairder in de commerciële sector, zowel in de hotelsector, op scholen, bij onderwijsinstellingen en op kantoor in het algemeen. De reden voor dit fenomeen is eenvoudig: de eenvoud en de connectiviteit met MacBooks, iPads en iPhones. 

Apple TV op scholen 

Lesgeven in het digitale tijdperk wordt steeds populairder, maar sommigen deinzen er nog voor terug. Niet in de laatste plaats vanwege de schijnbaar eindeloze wirwar van kabels en opstellingen. Dit is waar een Apple TV de uitkomst kan bieden. Er is geen ingewikkelde installatie nodig en er zijn bijna geen lelijke kabels nodig. Je sluit de Apple TV één keer aan op een scherm, stelt het in en je kunt je MacBook met één klik aansluiten. Dus niets staat digitaal leren in de weg!

Apple TV in Hotels 

Steeds meer hotels kiezen voor Apple TV's als aanvulling op de traditionele tv-programmering. Dit is tactisch gezien een zeer slimme beslissing, omdat gasten zich zo thuis kunnen voelen in de hotelkamers zonder dat dit aanzienlijke extra kosten met zich meebrengt. Je hoeft niet meerdere Netflix- of Amazon Prime-accounts aan te schaffen, gasten kunnen gewoon toegang krijgen tot hun eigen account en ervan genieten op een groot scherm. Op deze manier kunnen de gasten ook makkelijk voorzien worden van games en fitness.
Maar Apple TV's zijn niet alleen handig om gasten te laten relaxen, ook in vergaderruimtes kunnen deze apparaten een verrijking zijn.

Apple TV op kantoor 

Teamvergaderingen, presentaties, receptieschermen, Apple TV's kunnen er allemaal op vooruit gaan. Je hoeft niet langer eindeloos te zoeken naar de juiste kabel voor schermoverdracht en over de vloer te kruipen om je Mac aan te sluiten op het grote scherm in de vergaderzaal. Met Apple TV is één klik voldoende en alles loopt op rolletjes! 

Bescherming tegen diefstal van Apple TV  

Al deze toepassingen klinken verleidelijk, maar ze hebben een probleem. Je laat je Apple TV lange tijd onbeheerd achter en veel mensen hebben er toegang toe. Daarom is het de moeite waard om te investeren in bescherming tegen diefstal. 

MacLocks Compulocks Apple TV Mount 

De innovatieve Maclocks Security Mount is gemaakt van hoogwaardig aluminium en past perfect bij de kleur van uw Apple TV. De ventilatieroosters aan de zijkant voorkomen niet alleen dat de console oververhit raakt, maar zorgen ook voor een ideale ontvangstkwaliteit voor WLAN en Bluetooth. Bovendien kan hij dankzij de gaten perfect op elk oppervlak worden bevestigd.

Bestel hem hier of gebruik ons aanvraagformulier om een individuele offerte te ontvangen.

Geplaatst in MacBook door Tijn Aarden