Hoesjes voor de bouw: Bescherming en functionaliteit

bouw-hoesjes-casecentive

De bouwsector komt eindelijk weer op stoom, op steeds meer plekken zien we de nieuwbouwwijken uit de grond worden gestampt. De bouwsector profiteert dan ook optimaal van de aantrekkende economie. Inmiddels is ook in de bouw de iPad en iPhone niet meer weg te denken. Dit biedt immers ook tal aan mogelijkheden. Het was nog nooit zo makkelijk om altijd de juiste informatie en tekeningen bij de hand te hebben. Daarnaast is de communicatie tussen betrokken partijen optimaal. 

Ondanks dat onze apparaten steeds geavanceerder worden, zijn deze niet ontworpen voor het zware leven op de bouwplaats. Vallen, nattigheid, klappen, stof en gruis zijn aspecten van de bouw waar de smartphone niet tegen bestand is zonder de nodige bescherming. Maar wij zouden SB Supply niet zijn als wij hier geen gepaste oplossingen voor zouden bieden. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor de bouwplaats.
 

Wat is belangrijk bij een case voor de bouw?

Niet elke case is geschikt voor het leven op de bouwplaats. Zo zijn er verschillende aspecten en specificaties die een case meer of minder geschikt maken. We kijken bij de bouw naar twee kernwaarden: bescherming en gebruiksgemak.

Bescherming:

Deze kernwaarde lijkt logisch en is ook het eerste wat we verwachten van een case. Echter beschermen niet alle cases even goed, dit hangt namelijk vooral af van het materiaal. De best beschermende hoesjes zijn vaak opgebouwd uit meerdere lagen en materialen om zo de optimale bescherming te kunnen bieden. Daarnaast worden steeds meer merken uitgebreid getest om te kunnen voldoen aan de normen van het Amerikaanse leger op het gebied van valbescherming.

Gebruiksgemak:

Naast een goede bescherming als basis voor een hoesje voor de bouw, is het ook belangrijk om te kijken naar het gebruiksgemak. De knoppen en aansluitingen van je smartphone of tablet moeten immers goed bereikbaar blijven. Let hier dus goed op bij het aanschaffen van een hoesje voor de bouw.

Functionaliteit (optioneel)

Sommige cases beschikken over extra functionaliteiten die het gebruiksgemak en de inzetbaarheid van smartphones en tablets aanzienlijk kunnen vergroten. Laten we is kijken welke extra opties en functies er mogelijk zijn:

  • Zo zijn er cases die een handvat achterop hebben. Hierdoor kan je de iPad makkelijk vasthouden, terwijl je je andere hand vrijhoudt om het Multi-Touch-display te gebruiken.
  • Zet je iPad gemakkelijk even neer, als je je handen vol hebt aan bouwmaterialen of hem wilt gebruiken voor andere doeleinden. Dankzij de geïntegreerde standaard was het nog nooit zo makkelijk om je iPad rechtop neer te zetten.
  • Met een D-ring aan je case heb je letterlijk je smartphone om je nek. De clip is te bevestigen aan een lanyard of broekriem. Ideaal tijdens het werk als bouwvakker of uitvoerder!

Extra beschermende Casecentive cases voor in de bouw

Als je in de bouw werkt weet je nooit wat de dag zal brengen, van werken met zwaar materieel tot onvoorspelbare weersomstandigheden. Zorgen voor een goede bescherming tegen vallen en water voor jouw  geeft u gemoedsrust. Het is van cruciaal belang om een ​​tablethoes te hebben die bestand is tegen wat je dag ook brengt, om je in het spel te houden.

Overzicht houden in de bouw is niet altijd even makkelijk, daarnaast zijn er vaak honderden bouwtekeningen en lijsten met taken. Vaak is een wat groter scherm zoals de iPad de oplossing. Zo blijf je op de hoogte van de laatste wijzigingen, heb je alle blauwdrukken bij de hand en maak je makkelijker dan ooit aantekeningen op de bouwtekeningen. De Casecentive hoesjes zijn een mooie oplossing bij het beschermen van je iPad. Het biedt namelijk goede bescherming tegen forse klappen, is bestandtegen wat nattigheid en is stofdicht. Daarnaast voldoet dit hoesjevoor de bouw aan de eerdergenoemde militaire normen.

Advies van SB Supply: De Casecentive Ultimate Hardcase hoesjes zijn volgens ons de beste keuze, wanneer je gebruik maakt van de iPad in de bouw.

Casecentive Ultimate Hardcase iPad Pro 11" 2021 / 2020 / 2018 zwart

Hoesjes met uiteenlopende bevestigingsopties voor de iPad en tablet

Vooral in de bouw is het soms handig als je de iPad of tablet ergens aan kan bevestigen, zodat je je handen vrij hebt voor andere doeleinden. Om dit mogelijk te maken zal je als bouwvakker van twee dingen gebruik moeten maken: Een mount en een case met een passende connector. Het merk The Joy Factory is een specialist op het gebied van mounts en passende cases, dankzij de geïntegreerde magnetische connector die op veel cases van The Joy Factory zijn te vinden. Zo kan je eenvoudig de iPad op allerlei plekken monteren: aan buizen, muren, kasten, bureaus, statieven tot en met een scan mount aan toe.

Elke robuuste Joy Factory aXtion-case kan men combineren met een aantal bijbehorende accessoires om het gebruik van een iPad of tablet onderweg naadloos te laten werken. Een schouderriem kan worden gebruikt om het apparaat direct aan jouw zijde te houden wanneer deze niet in gebruik is, maar deze toch binnen handbereik ligt wanneer nodig. Voor de hoezen die geen eigen handstrap hebben, kan een roterende handstrap worden toegevoegd om het gebruik van de hoes uit te breiden.

De Joy Factory MagConnect autohouders zijn ideaal voor gebruikers die een iPad of tablet in hun voertuig gebruiken. De steunen kunnen in de bekerhouder worden geplaatst, aan het dashboard worden bevestigd of aan de stoelbout van de passagiersstoel. Elke houder is voorzien van verstelbare armen of kogelgewrichten om de gebruiker te helpen de optimale kijkhoek te bereiken.

Advies van SB Supply: The Joy Factoy hoesjes en mounts zijn volgens ons de beste keuze, wanneer je je iPad of tablet aan iets wil bevestigen.

joy-factory

 

Waterdichte en valbestendige iPhone hoesjes voor in de bouw

Makkelijk in gebruik, perfect formaat en daarnaast vol met mogelijkheden. De iPhone in de bouw is een mooie combinatie. Er zijn dan ook tal van opties als het aankomt op optimale bescherming. De Catalyst Total Protection hoesjes zijn bij uitstek geschikt om dienst te doen in de bouw. Deze hoesjes voor de bouw zijn daarnaast in veel modellen te verkrijgen. Deze cases bieden uiterst goede bescherming bij vallen en stoten. Daarnaars sluit de Total Protection case het apparaat af zodat het water buiten houdt, waardoor de iPhone tot 10 meter onder water kan worden ondergedompeld. Er is nog weinig over wat jouw iPhone kan schaden.

Advies van SB Supply: De Catalyst Total Protection hoesjes zijn volgens ons de beste keuze, wanneer je gebruik maakt van de iPhone in de bouw.

CATIPHO13BLKL

Tips voor mijn bouwonderneming

Wij denken graag met u mee, ook als het aankomt op nieuwe mogelijkheden binnen jouw onderneming. Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrij vrijblijvend contact met ons op. 

Wij helpen jou graag de beste keuze te maken. Als je interesse hebt in één van de hoesjes voor de bouw of graag meer informatie wil, dan kan je hier contact opnemen. Wij maken graag voor jou een offerte op maat!

Geplaatst in Algemeen door Dennis Verbaandert
Labels: