Hoesjes voor de bouw: Bescherming en functionaliteit

De bouwsector komt eindelijk weer op stoom, op steeds meer plekken zien we de nieuwbouwwijken uit de grond worden gestampt. De bouwsector profiteert dan ook optimaal van de aantrekkende economie. Inmiddels is ook in de bouw de iPad en iPhone niet meer weg te denken. Dit biedt immers ook tal aan mogelijkheden. Het was nog nooit zo makkelijk om altijd de juiste informatie en tekeningen bij de hand te hebben. Daarnaast is de communicatie tussen betrokken partijen optimaal. 

Hoesjes voor de bouw

Ondanks dat onze smartphones steeds geavanceerder worden, zijn deze niet ontworpen voor het zware leven op de bouwplaats. Vallen, nattigheid, klappen, stof en gruis zijn aspecten van de bouw waar de smartphone niet tegen bestand is zonder de nodige bescherming. Maar wij zouden SB Supply niet zijn als wij hier geen gepaste oplossingen voor zouden bieden. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor de bouwplaats.
 

Wat is belangrijk bij een case voor de bouw?

Niet elke case is geschikt voor het leven op de bouwplaats. Zo zijn er verschillende aspecten en specificaties die een case meer of minder geschikt maken. We kijken bij de bouw naar twee kernwaarden: bescherming en gebruiksgemak.

Bescherming:

Deze kernwaarde lijkt logisch en is ook het eerste wat we verwachten van een case. Echter beschermen niet alle cases even goed, dit hangt namelijk vooral af van het materiaal. De best beschermende hoesjes zijn vaak opgebouwd uit meerdere lagen en materialen om zo de optimale bescherming te kunnen bieden. Daarnaast worden steeds meer merken uitgebreid getest om te kunnen voldoen aan de normen van het Amerikaanse leger op het gebied van valbescherming.

Gebruiksgemak:

Naast een goede bescherming als basis voor een hoesje voor de bouw, is het ook belangrijk om te kijken naar het gebruiksgemak. De knoppen en aansluitingen van je smartphone of tablet moeten immers goed bereikbaar blijven. Let hier dus goed op bij het aanschaffen van een hoesje voor de bouw.

Functionaliteit (optioneel)

Sommige cases beschikken over extra functionaliteiten die het gebruiksgemak en de inzetbaarheid van smartphones en tablets aanzienlijk kunnen vergroten. Laten we is kijken welke extra opties en functies er mogelijk zijn:

  • Zo zijn er cases die een handvat achterop hebben. Hierdoor kan je de iPad makkelijk vasthouden, terwijl je je andere hand vrijhoudt om het Multi-Touch-display te gebruiken.
  • Zet je iPad gemakkelijk even neer, als je je handen vol hebt aan bouwmaterialen of hem wilt gebruiken voor andere doeleinden. Dankzij de geïntegreerde standaard was het nog nooit zo makkelijk om je iPad rechtop neer te zetten.
  • Met een D-ring aan je case heb je letterlijk je smartphone om je nek. De clip is te bevestigen aan een lanyard of broekriem. Ideaal tijdens het werk als bouwvakker of uitvoerder!

iPad hoesjes voor de bouw

Overzicht houden in de bouw is niet altijd even makkelijk, daarnaast zijn er vaak honderden bouwtekeningen en lijsten met taken. Vaak is een wat groter scherm zoals de iPad de oplossing. Zo blijf je op de hoogte van de laatste wijzigingen, heb je alle blauwdrukken bij de hand en maak je makkelijker dan ooit aantekeningen op de bouwtekeningen. De Griffin Survivor hoesjes is een mooie oplossing bij het beschermen van je iPad. Het biedt namelijk goede bescherming tegen forse klappen, is bestand tegen wat nattigheid en is stofdicht. Daarnaast voldoet dit hoesje voor de bouw aan de eerdergenoemde militaire normen.

Advies van SB Supply: De Griffin Survivor hoesjes zijn volgens ons de beste keuze, wanneer je gebruik maakt van de iPad in de bouw.

iPhone hoesjes voor de bouw

Makkelijk in gebruik, perfect formaat en daarnaast vol met mogelijkheden. De iPhone in de bouw is een mooie combinatie. Er zijn dan ook tal van opties als het aankomt op optimale bescherming. De Otterbox Defender hoesjes zijn bij uitstek geschikt om dienst te doen in de bouw. Deze hoesjes voor de bouw zijn daarnaast in veel merken en modellen te verkrijgen. Deze cases bieden uiterst goede bescherming bij vallen en stoten. Met de waterdichte mogelijkheid is er nog weinig wat jouw iPhone kan schaden.

Advies van SB Supply: De Otterbox Defender hoesjes zijn volgens ons de beste keuze, wanneer je gebruik maakt van de iPhone in de bouw.

Mounts voor de iPad en iPhone

Vooral in de bouw is het soms handig als je de iPad ergens aan kan bevestigen, zodat je je handen vrij hebt voor andere doeleinden. Om dit mogelijk te maken zal je als bouwvakker van twee dingen gebruik moeten maken: Een mount en een case met een passende connector. Het merk The Joy Factory is een specialist op het gebied van mounts en passende cases, dankzij de geïntegreerde magnetische connector die op veel cases van The Joy Factory zijn te vinden. Zo kan je eenvoudig de iPad op allerlei plekken monteren: aan buizen, muren, kasten, bureaus, statieven tot en met een scan mount aan toe.

Advies van SB Supply: The Joy Factoy hoesjes en mounts zijn volgens ons de beste keuze, wanneer je je iPhone of iPad aan iets wil bevestigen.

 

Tips voor mijn bouwonderneming

Wij denken graag met u mee, ook als het aankomt op nieuwe mogelijkheden binnen jouw onderneming. Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrij vrijblijvend contact met ons op. 

Wij helpen jou graag de beste keuze te maken. Als je interesse hebt in één van de hoesjes voor de bouw of graag meer informatie wil, dan kan je hier contact opnemen. Wij maken graag voor jou een offerte op maat!

Geplaatst in Algemeen door Dennis Verbaandert
Labels: