dbramante1928 elegant leer van top kwaliteit

Producten van dbramante1928 zijn gemaakt van full-grain leer (top kwaliteit). Het ontwerp proces vindt plaats in Denemarken; de productie wordt daarentegen uitgevoerd in gecertificeerde fabrieken in India. De producten van dbramante1928 zijn met alle liefde handgemaakt en hierbij zijn de beste materialen en vakmensen ingezet. Het Indiase leer voldoet aan alle eisen wat betreft de stevigheid, duurzaamheid en stijl. Alle dbramante1928 producten zijn geïnspireerd door de oud Italiaanse beroemde architect en kunstschilder Donato Bramante. 

Assortiment

dbramante1928 heeft diverse sleeves, covers en cases ontworpen om jouw elektronische apparaten te beschermen. Daarnaast is het assortiment verruimd met verschillende messengerbags, werk-, reis- en laptoptassen. De tassen zijn casual; echter zijn ze voorzien van een elegante uitstraling. Zo kan het gedragen worden bij elke gelegenheid. Voor het complete plaatje biedt dbramante1928 lederen banden voor de Apple Watch (lees hier meer over de Apple Watch bandjes).

Naast het bieden van bescherming voor jouw apparaat, hebben sommige sleeves de optie om gemakkelijk tot een standaard te vouwen. Zo kun je gemakkelijk een tekst opstellen of een film kijken op jouw iPad.

dbramante1928 en LittleBigHelp

dbramante1928 is een eerlijk merk en een verantwoord bedrijf, dat haar bedrijfsactiviteiten verantwoord uitvoert. Enkele voorbeelden hiervan zien we terug waarbij het bedrijf een deel van haar omzet investeert voor de ontwikkeling van fabrieken in India. Daarnaast zijn alle producten van 100% echt leder afkomstig van buffel- en runderen. 

SB Supply en dbramante1928 werken samen aan de verbetering van de levensstandaard in India. Daarnaast heeft dbramante1928 een samenwerking met LittleBigHelp. 

LittleBigHelp werkt aan betere kansen voor kinderen die op de straat en in sloppenwijken van Kolkata leven. Ze werken aan fundamentele mensenrechten zoals onderwijs, medische zorg, onderdak en voedsel veilig - elke dag. Met het aanschaffen van dbramante1928 producten lever je een bijdrage voor mensen in India.

Met dit initiatief leveren wij samen met dbramante1928 hulp en zorg voor de lokale wijk en medewerkers die de productie van dbramante1928 accessoires waar kunnen maken. 

Klik hier voor het assortiment van dbramante1928.

Geplaatst in Algemeen door Dessy Engels