Netatmo weet hoe warm het in jouw huis is

De slimme Netatmo Thermostaat zorgt er in combinatie met een app op jouw smartphone of tablet voor dat je overal ter wereld de temperatuur in huis kunt wijzigen. De Netatmo Thermostaat leert, naarmate je hem langer gebruikt, meer over jouw leefgewoonten. Zo weet je op een gegeven moment precies wanneer de verwarming aan en uit moet. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee en het milieu. Dat is ook ontzettend goed voor jouw wintertenen!

Regel jouw verwarming via je smartphone

Installeer de app op jouw smartphone of gebruik de webapp en regel jouw verwarming, waar je ook bent. Thuis op de bank, tijdens het sporten of op de top van de Mount Everest, het maakt niet uit, je kunt overal ter wereld jouw huiskamertemperatuur regelen. De intelligente thermostaat leert van jouw dagelijkse leefgewoonten en leefstijl past automatisch haar programma daar op aan.

Dankzij de Auto-Adapt functie voorspelt het ook het gewenste startmoment voor verwarming, afhankelijk van de isolatie van jouw huis en buitentemperatuur. Op deze manier profiteer je van de juiste temperatuur op het juiste tijdstip en bovenal bespaar je tot 25% op je verwarmingskosten, daarmee draag je ook een steentje bij aan het milieu.

Kenmerken

- Online persoonlijk dashboard
- Beheer jouw verwarming en temperatuur in huis op afstand
- Geen inschrijfkosten, de app is voor altijd gratis
- Gratis App beschikbaar in de App Store en in Google Play
- De thermostaat voor smartphones, tablets en computers (Android / iOS / Mac OS / Windows)
- Ontworpen door Phillipe Starck

Wist je dat je wij nog andere Smart Home producten in ons assortiment hebben? Klik hier om alle producten te bekijken.

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts