De eerste waardige Apple Watch stand: De Forté

Twelve South presenteert de Forté, een luxueuze stand en oplaadstation voor Apple Watch. Ontworpen om zijn adembenemende schoonheid te complimenteren, geeft Forté uw Apple Watch de perfecte bescherming met zijn boterzachte, top lederen stand, terwijl uw Apple Watch bijna zweeft. Forté werkt naadloos samen met uw Apple Watch Magnetic Charging Cable.

Een Perfect ontwerp

Het design van de Twelve South Forté is duidelijk geïnspireerd door de Apple Watch. Maak kennis met de weerspiegeling van de chroom stand die de elegante vormen van de Apple Watch mooi laat uitkomen.

 

 
 
 

 

De meeste mensen laden hun Apple Watch op het nachtkastje op, en met deze kennis heeft Twelve South een 40 graden draai functie ontwikkeld voor de Forté. De draaifunctie maakt het makkelijk om de Apple Watch te bekijken terwijl u in bed ligt. Ook maakt de schuine hoek het mogelijk om de Apple Watch perfect te gebruiken in de Nightstand mode. De tijdloze look van chroom en leer past goed in elke kamerinrichting.

De makkelijkste manier om 's nachts op te laden

Forté werkt naadloos samen met uw magnetische oplaadkabel (niet inbegrepen). Steek de magnetische schijf bovenin de Forté, sluit de kabel aan en plaats uw Apple Watch op de magnetische schijf. Een polycarbonaat verchroomde ring beveiligt de oplaadschijf en beschermt de Apple Watch van elk mogelijk contact met de metalen constructie van Forté.

Geplaatst in Algemeen door Frank Koot

Reacties

Voeg reactie toe