De ideale tablet standaard

De laatste tijd hebben wij steeds meer vraag gekregen naar tablet standaarden. Een iPad standaard is ideaal voor zakelijk gebruik zoals showrooms en beurzen. Tablet standaarden (in België vaak een tablet / iPad staander genoemd) zijn er in verschillende soorten en maten: tafelstandaarden, muurstandaarden en vloerstandaarden. Daarnaast moet je device natuurlijk passen in de tablet standaard. Echter er zijn veel meer vragen die van belang zijn bij de keuze van een goede tablet standaard zoals: moet de tablet (een iPad of Galaxy) worden opgeladen tijdens het gebruik, moet de tablet er makkelijk uit kunnen (zonder dat de tablet standaard open moet worden geschroefd) en welk materiaal is geschikt. Er zijn nog meer punten die belangrijk voor je kunnen zijn. Daarom deze uitgebreide blogpost over tablet zuilen!"Door een standaard hou ik mijn bezoekers langer in de winkel en voorzie ik ze tijdens het wachten van waardevolle informatie over mijn bedrijf."

Wat kan ik met een tablet standaard?


Met een tablet stand voor de iPad of Galaxy Tab kunt u de tablet inzetten om een product of dienst te tonen aan een klant (een van de mogelijkheden). De tablet kan zowel in landschaps- als portretmodus worden gebruikt. De stand kan worden afgesloten zodat de tablet er niet uit kan. De tablet kan in de standaard opgeladen worden. Onze serie tablet standaarden zijn makkelijk te monteren.
 

Een tablet gebruiken in een standaard als POS (verkoopmiddel)


In de tijd van nu, worden veel tablets gebruikt bij de ondersteuning van het verkoopproces in fysieke winkels. De tablet kan verheldering geven zoals specificaties maar kan ook een video tonen van het gebruik van het product. Ook kan door gebruik te maken van een tablet standaard de online winkel met een offline winkel worden verbonden! Een win-win situatie dus. Bij een onvoorradig product in de fysieke winkel kan naar de online winkel worden verwezen. Het artikel kan direct worden aangeschaft en betaalt worden via de kassa van de winkel of achteraf. Nooit meer NEE verkopen! Of zelfs helemaal geen "klassieke kassa" meer en betalen direct met de iPad (zie de foto, gemaakt in 2014 in Miami). Ook op een beurs is een tablet standaard een goede keuze: houd uw klanten bezig en informeer ze pro-actief! Een tablet beursstand kan bijvoorbeeld een bedrijfsfilm tonen of kan uw activiteiten interactief weergeven. Een beursstand in combinatie met een iPad als extra verkoper!

Type tablet?


Maakt het uit welk type tablet ik neem om te gebruiken? Nee, eigenlijk niet. Onze persoonlijke voorkeur ligt bij een iPad of iPad Mini, met name vanwege het gebruiksgemak. Echter komt de Galaxy Tab hier ook vlak bij en kan prima gebruikt worden. Het maakt voor onze nieuwe collectie tablet standaarden niet uit welke type je hebt, het ligt meer aan de schermgrootte van de iPad of Galaxy. De iPad Mini en de kleinere Galaxy Tab kunnen vaak in dezelfde tabletstaander. De iPad 2/3/4/Air en Galaxy Tab passen ook weer in hetzelfde model. Dit is wel zo praktisch! Let op: bij onze standaarden staat altijd aangegeven voor welke type ze geschikt zijn. Staat je model er niet tussen, bel of mail ons zodat je zeker bent dat je tablet past! We zoeken dit graag voor je uit.

 

Materiaal


De meeste tablet standaarden worden gemaakt van aluminium en/of staal. Een duurzaam materiaal wat ervoor zorgt dat je iPad standaard lang meegaat. De tablet moet natuurlijk op een goede manier worden bewaard. Wij hebben tablet staanders voor iPad en Galaxy staal in de kleuren zilvergrijs, wit en zwart en in geborsteld roestvrijstaal (RVS). Echter een materiaal als hout is ook mogelijk. Ook is het mogelijk om uw logo of huisstijl op de stand te drukken (informeer naar de mogelijkheden).
 

De buisdikte


Je zult waarschijnlijk denken: de buisdikte van de standaard, doet deze er toe? Jazeker, de diameter is zelfs van essentieel belang voor een goede degelijke standaard. Waarom? Als de tablet gebruikt zal worden, zal deze worden aangeraakt, logisch. Echter zal deze dus ook het aanraken gaan doorgeven aan de standaard (het principe van resonantie). Is de diameter van de buis te klein, dan wordt het proces van resonantie versterkt en zal de tablet standaard erg gaan trillen. Dit moet je natuurlijk voorkomen, het kan irritant zijn en ziet er "onprofessioneel" uit. Samen met onze Nederlandse producent hebben wij onze tablet stands geoptimaliseerd en wordt het proces van resonantie tegengegaan. Let er dus op bij het kopen dat de buisdikte niet te dun is! Onze tablet stands zijn 60 mm dik, maar dit is geen vast regel. Het geldt voor de meeste tablet stands maar niet voor allen (aangezien dit ook afhangt van het design). 

 

Modelleerbaarheid


Modelleerbaarheid is gemakkelijk en fijn, je kan eventueel later altijd nog een extra optie toevoegen of een onderdeel vervangen. Denk niet alleen aan sloten maar ook aan houders voor folders of visitekaartjes. Super handig voor een productpresentatie of beursopstelling. Genoeg mogelijkheden dus!
 

Signaalverlies?


Vaak wordt er gezegd dat er bij gebruik van een iPad of Galaxy staander verlies van verbinding optreedt. Bij sommige stands is dit inderdaad het geval. Doordat de cassette (het onderdeel waar de tablet inzet) soms helemaal dicht van staal of aluminium is (soort bunker effect). Het is daarom belangrijk dat er in de cassette genoeg ruimte is gehouden voor openingen voor het signaal. Bij onze tablet stands is dit het geval. De achterkant zit vol met vierkante openingen waardoor u nog bij knoppen kunt en het signaal niet negatief wordt beïnvloed. Doordat de achterkant gedeeltelijk open is, kan warme lucht zich verspreiden. Zo is er dus ook een goede ventilatie mogelijk wat de levensduur van de tablet ten goede komt.

Reacties

Voeg reactie toe