Werk aan je gezondheid met iHealth

iHealth maakt handige producten die bijdragen aan het beheer van jouw gezondheid. De producten helpen je om jouw gewicht, bloeddruk en andere statistieken te meten. iHealth brengt je gezondheid in kaart, zodat je het direct snapt. Vervolgens kun je deze gegevens delen met jezelf, jouw vrienden of jouw arts.

iHealth Lite weegschaal – wireless body analysis

De iHealth BMI Lite Weegschaal is een draadloze weegschaal met meer mogelijkheden en een ingebouwde display. De weegschaal slaat automatisch jouw gewicht op in de iHealth app. Meet, controleer en deel verschillende eigenschappen van de metingen. Stel doelen en verbeter jouw gezondheid.

iHealth draadloze glucose meter

De draadloze bloedsuikermeter maakt het makkelijker dan ooit om jouw bloedsuiker bij te houden. De Align Glucose Meter BG1 laat jouw resultaten binnen vijf seconden op het scherm zien. De iHealth App maakt het zelfs mogelijk om herrineringen in te stellen voor de volgende meting of het toedienen van medicijnen.

iHealth Wave Wireless activity tracker

De iHealth Wave is een draadloze armband voor verschillende activiteiten als zwemmen, slapen, lopen. De armband houdt jouw activiteiten bij, het aantal stappen, je slaap, de afgelegde afstand, de verbrande calorieën. Na elke activiteit worden de rapporten opgeslagen. Je kunt op elk moment jouw gegevens in de vorm van grafieken bekijken. Sla de gegevens op om jouw metingen te evalueren en jouw conditie op pijl te houden.  

Alle producten van iHealth zijn te gebruiken met de gratis iHealth app voor Android of iOS. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze SB Supply klantenservice!

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek