Werk aan je gezondheid met iHealth

iHealth maakt handige producten die bijdragen aan het beheer van uw gezondheid. De producten helpen u om uw gewicht, bloeddruk en andere statistieken te meten. iHealth brengt u gezondheid in kaart, zodat u het direct snapt. Vervolgens kunt u deze gegevens delen met uzelf, uw vrienden of uw arts.

iHealth Lite weegschaal – wireless body analysis

De iHealth BMI Lite Weegschaal is een draadloze weegschaal met meer mogelijkheden en een ingebouwde display. De weegschaal slaat automatisch uw gewicht op in de iHealth app. Meet, controleer en deel verschillende eigenschappen van de metingen. Stel doelen en verbeter uw gezondheid.

iHealth draadloze bloeddrukmonitor (arm)

De draadloze bloeddrukmonitor voor om uw arm maakt het makkelijker dan ooit om uw bloeddruk bij te houden. De bloeddrukmonitor maakt gebruik van bewegingssensortechnologie zodat u de meest nauwkeurige resultaten mogelijk krijgt. De iHealth bloeddrukmeter maakt draadloos verbinding met uw apparaat.

iHealth Wave Wireless activity tracker

De iHealth Wave is een draadloze armband voor verschillende activiteiten als zwemmen, slapen, lopen. De armband houdt uw activiteiten bij, het aantal stappen, uw slaap, de afgelegde afstand, de verbrande calorieën. Na elke activiteit worden de rapporten opgeslagen. U kunt op elk moment uw gegevens in de vorm van grafieken bekijken. Sla de gegevens op om uw metingen te evalueren en uw conditie op pijl te houden.  

Alle producten van iHealth zijn te gebruiken met de gratis iHealth app voor Android of iOS.

Bekijk het hele assortiment van iHealth.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe