iPhone XS Max - De grootste iPhone ooit!

De iPhone XS Max (uitgesproken als "Ten S Max") is de grootste smartphone die Apple ooit heeft gemaakt. Met een 6,5-inch display komt het met een aanwezigheid die moeilijk te missen is. De iPhone XS Max is de eerste generatie van het nieuwe, grotere scherm. We hoeven niet te lang te wachten totdat concurrenten het voorbeeld volgen en de schermen weer groter worden. Voor diegenen die onderweg video's willen bekijken en gamen, is het krachtige scherm van de iPhone XS Max een fijne nieuwigheid.

 

iPhone XS Max


De supergrote iPhone heeft ook een supersize prijs. De duurste smartphone van Apple begint bij € 1.399,99 (Amazon) voor modellen met 64 GB. Natuurlijk kost extra intern geheugen meer - de XS Max is verkrijgbaar in 64, 256 of 512 GB. 

Design

Als we naar design kijken, kunnen we een lang verhaal kort maken. De iPhone XS Max brengt geen grote veranderingen mee ten opzichte van zijn kleinere broertje: de iPhone X. Maar vergis je niet, de XS Max komt met een aantal buitengewone design aanpassingen. Zo is de iPhone voorzien van het sterktste glas ooit geplaatst in een smartphone, een schitterende nieuwe goudkleurige uitvoering en een dikte van slechts 7,7 mm! Bovendien heeft de iPhone XS Max het grootste iPhone-display ooit!

Technische details

We weten het - technische gegevens zijn niet voor iedereen van belang. Daarom houden we het kort: de XS Max wordt geleverd met in totaal 3 camera's. Aan de achterkant vinden we een dubbele camera met 12 MP en aan de voorkant de selfie-camera met 7 MP, TrueDepth en Face ID. De XS Max heeft een A12 Bionic-chip en ondersteunt draadloos opladen. Daarnaast is het IP68-gecertificeerd (Wat betekent dat? Lees hier ons blogartikel). Het beeldscherm is Super Retina HD, OLED, HDR, met een resolutie van 2688 x 1242. De XS Max ondersteunt ook Bluetooth 5.0, Gigabit-klasse LTE, NFC en nog veel meer. De batterij moet maximaal 25 uur aan gesprekstijd geven. De nieuwste iPhones worden geleverd met EarPods + -adapters, wat betekent dat er ook geen audiojack op de iPhone XS Max zit. De supersize iPhone staat echter wel het gebruik van DualSim toe!

Je zou denken dat je met de XS Max nergens aan tekort komt. Maar hier zijn drie dingen die de prestaties van jouw XS Max aanzienlijk kunnen verbeteren: 

iPhone XS Max adapters en kabels

We bieden kabels, adapters en opladers voor de XS Max. Bekijk hier ons volledige assortiment. Daar vindt je niet alleen originele Apple producten, maar ook andere iPhone-accessoires van bekende merken zoals GriffinSatechi en BlueloungeOvertuig jezelf van hun kwaliteit en sluit eenvoudig jouw iPhone XS Max aan op een VGA-poort, USB, audio-aansluiting, autolader of AV-poort.

iPhone XS Max cases

De iPhone XS Max met zijn supersize display en glazen achterkant moet zo veel mogelijk worden beschermd tegen krassen en scheuren. SB Supply is er om jou te helpen! We bieden topmerken zoals  Urban Armor Gear, die bekend staan ​​om hun schokbestendige hoesjes, mooie leren hoesjes van dbramante1928 , en ook de iPhone XS Max Adidas-hoesjes in ons assortiment. 

Draadloze opladers

Dankzij de Qi-technologie is de batterij van de iPhone XS Max ook draadloos oplaadbaar. Bekijk onze volledige assortiment aan draadloze opladers voor XS Max hierDraadloze opladers zijn ideaal voor situaties waar je vaak je smartphone moet vasthouden, maar tegelijkertijd moet opladen, bijvoorbeeld omdat je de XS Max op het werk als een zakelijke telefoon gebruikt. 

Wij helpen jou graag de beste keuze te maken. Als je interesse hebt in één van de accessoires voor de iPhone XS Max of graag meer informatie wil, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice

Geplaatst in iPhone door Dennis Verbaandert