SB Supply Europe uitgeroepen tot nummer 2 snelst groeiende webwinkel van Nederland

© BBP Media / Berend Snethlage

Groenlo - SB Supply Europe BV is uitgeroepen tot de nummer 2 van de Ecommerce50 Shopping Awards 2019. De webwinkel voor tablet, smartphone en laptop accessoires behoort hiermee tot de tien snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. Deze uitreiking is gebaseerd op het onafhankelijke onderzoek uitgevoerd door consultancy bureau EY.

Trotse nummer 2

SB Supply was allang trots om tot de top 10 snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland te horen. Op 28 maart 2019 werd het bedrijf in het Huis ter Duin in Noordwijk uiteindelijk tot de nummer 2 snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland uitgeroepen. De Ecommerce50 is gebaseerd op de omzetgroei in 2018 ten opzichte van 2017 mee, de groei tussen 2016 en 2018 en de begrote potentie voor 2019. Ook wordt er gekeken naar het business model, de vermogenspositie en financiering. Meer informatie over Ecommerce50 en de andere winnaars is te vinden op Twinkle.

Voortdurende groei

Technologie kan mensen bij elkaar brengen, innovatie bevorderen en bedrijven efficiënter maken. SB Supply vervolgt de missie om deze ontwikkeling actief te ondersteunen. Door combinatie van ontwerp en functionaliteit tot stand te brengen biedt het bedrijf gebruiksvriendelijke en praktisch oplossingen die aan de hoogste normen qua ontwerp en kwaliteit voldoen. En ook achter de schermen groeit het bedrijf voortdurend. Met de eigen ontwikkelde, innovatieve software maakt SB Supply het mogelijk om processen te optimaliseren op het gebied van productentrends en inkoop, en verder te groeien. Daarom is het hele SB Supply-Team trots op de prestatie bij de Ecommerce50 Awards en gemotiveerd om deze groei ook de komende jaren voort te zetten.

eCommerce50 SB Supply Sander Berendsen

Internationalisering

SB Supply is in 2011 in Nederland opgericht door Sander Berendsen (2de van rechts) en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf is in Nederland in Tilburg en Groenlo gevestigd. De oprichting van het bedrijf werd al snel gevolgd door een dochteronderneming van SB Supply, gevestigd te Vreden, NRW voor het gehele Duitstalige gebied. Daarnaast breidde SB Supply zich in 2018 ook uit naar Frankrijk en is verdere groei gepland. Het internationale team van SB Supply bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Door de voortdurende ontwikkeling en nieuwsgierigheid streeft SB Supply ernaar altijd de nieuwste trends en innovaties te herkennen.