De innovatieve Apple Watch Stand van Griffin

Griffin heeft een unieke Apple Watch Stand oplader ontwikkeld voor de Apple Watch. Griffin onderscheidt zichzelf met zijn Watch Stand tegenover de vele andere stands op de markt.

Uiterlijk

Het uiterlijk van de Apple Watch Stand is minder aantrekkelijk dan sommige andere Stands op de markt. Het zwarte plastic design is geen directe aanvulling op de Apple Watch of andere apparaten.

De Apple Watch Stand is 200 mm. lang en 140 mm. breed. Het gewicht van de Watch Stand is iets meer dan een een halve kilo waardoor het stevig aanvoelt en je niet bang hoeft te zijn dat het per ongeluk omvalt.

De Watch Stand bestaat uit drie componenten: de Base, Main stand en de kabelhoes. De oplaadkabel van de Apple Watch past in de bovenkant van de Stand, die gemaakt is van zacht rubber zodat het metaal van het horloge nooit beschadigd.

Geen last meer van overtollige kabellengte

De kabel past in de groeven van de rubberen stand en afhankelijk van de kabellengte kun je de kabel oprollen zover als je wilt. De kabel moet strak om de main stand heen getrokken worden om de kabel goed te beschermen.

Om de bescherming van de kabel te garanderen wordt er een plastic hoes bijgeleverd die om de rubberen Stand past. De kabel moet wel goed strak zijn getrokken anders gaat de hoes er niet omheen.

Eenvoudig op te laden

De schuine houder aan de bovenkant van de Stand dient als oplaadpunt. Door de Apple Watch op de schuine houder te leggen klikt die zich automatisch vast aan de Stand. Een voordeel van de klikfunctie is dat de Apple Watch zowel horizontaal als verticaal op de Watch Stand gelegd kan worden. De schuine houder maakt een snelle blik op de klok mogelijk wanneer je op bed ligt. Het is ook leuk om erbij te vermelden dat de voorzijde van de Watch Stand ontworpen is als houder voor de iPhone.

Conclusie

De Griffin Watch Stand is een uitstekende aankoop voor de prijs die je ervoor betaald. De kabel functie is ideaal als je altijd last hebt van overtollig snoer en de mogelijkheid om de iPhone op de Watch Stand te leggen is ook een leuke bijkomstigheid. Al bij al krijg je zeker waar voor je geld bij de Apple Watch Stand.

 

 

Geplaatst in Algemeen door Frank Koot

Reacties

Voeg reactie toe