Monowear - een Apple Watch band voor elke gelegenheid

De nieuwste collectie horlogebandjes zijn uitgebracht door de Monowear. De inspiratie voor de horlogebandjes kreeg Monowear door de Apple Watch. De samenwerking tussen Monowear en Apple maakt de horlogebandjes van hoogwaardig kwaliteit en design, dat we gewend zijn van Apple.

“Met een sportbandje om je Apple Watch loop je met een computertje om je pols, maar met een bandje van Monowear ben je weer helemaal stylish.”

Makkelijk te vervangen

Monowear is innovatief te werk gegaan met zijn horlogeband collectie. De eenvoud van het verwisselen van de bandjes is voor vele een verademing in vergelijking met andere merken. De kracht van Monowear zit in het mechanisme waarbij gebruikers de horlogebandjes heel eenvoudig kunnen verwisselen. De tijd van het eeuwig blijven hannesen met de verschillende horlogebandjes is eindelijk voorbij!

Detail is voor Monowear één van de belangrijkste key-words. Het kleinste detail kan direct invloed hebben op de kwaliteit en functionaliteit van het product. Daarom zijn er talloze herhalingen gedaan van het mechanisme, waarbij perfectie nagestreefd werd. 

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Monowear heeft samen gewerkt met top fabrikanten waarbij het Monowear goed gelukt is om de juiste materialen voor de horlogebanden te krijgen tegen een redelijke prijs. Apple rekent voor zijn metalen horlogebanden al snel honderden euro's, maar de prijzen voor de horlogebanden van Monowear liggen veel lager. De prijs voor een zwarte metalen horlogeband is bijvoorbeeld maar 120 euro. 

De verschillende Apple Watch horlogebanden

Metal

Hierboven heb ik het al kort over de metalen horlogeband gehad. De afwerking van de horlogeband is zeer mooi gedaan en de size van de band kan aangepast worden zonder speciaal gereedschap. De horlogeband voelt zeer comfortabel aan en ziet eruit als een normaal horloge. 

 

Nylon 

De nylon Apple Watch horlogeband is comfortabel en heeft een professionele look. Er hoeft slechts 59 euro voor betaald te worden en dat vind ik persoonlijk een mooie prijs voor het product. Apple zelf verkoopt geen Nylon horlogebandjes, dus als je een er één wilt dragen is die van Monowear een goede keus. Evenals de metalen horlogeband is het installeren en verwisselen van de horlogeband erg makkelijk.

Leer

Monowear heeft ook lederen horlogebanden ontwikkeld die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, zoals blauw, rood en bruin. Door alle kleurtenopties van de lederenhorlogeband heb je voor iedere outfit een bijpassende kleurenband. De prijs voor de horlogeband ligt wel een stuk hoger dan de nylon horlogeband met zijn 80 euro.

Als u nog op zoek bent naar een Apple Watch horlogeband die makkelijk te installeren is, er goed uitziet en niet te duur is, dan is de Monowear collectie voor u zeker een aanrader.

Geplaatst in Algemeen door Frank Koot

Reacties

Voeg reactie toe