Welke figuren kun je maken met Nanoleaf?

Inhoudsopgave:

Wat is Nanoleaf? 

De Nanoleaf producten zijn slimme lichten in de vorm van panelen die gemakkelijk te gebruiken en aan de muur te bevestigen zijn. De panelen toveren de intelligente verlichting om in een gepersonaliseerde ruimte of zelfs een kunstwerk. Wil je uitgebreid lezen wat Nanoleaf is en hoe het de atmosfeer van jouw huis, restaurant of café kan veranderen? Lees dan onze blog.

Welke soorten Led-verlichting zijn er?

Nanoleaf kent 2 verschillende soorten LED-verlichting: De Nanoleaf Aurora lichtpanelen en de Nanoleaf Shapes. In eerste instantie lijken deze 2 types verlichting weinig van elkaar te verschillen. Beide types kunnen worden gebruikt als lichtbron en voor het creëren van aanpasbare ontwerpen.  

De Nanoleaf Aurora lichtpanelen staan bekend om de driehoekige vorm en kunnen door middel van verschillende aanpassingen met elkaar verbonden worden om zo verschillende ontwerpen te creëren. De installatie en opstelling kan gemakkelijk gedaan worden met behulp van de meegeleverde linkers. 

De Nanoleaf Shapes komen in verschillende vormen. De vormen kunnen met elkaar worden verbonden via de linkers. Door het lichte gewicht van de panelen kunnen ze gemakkelijk aan de muur bevestigd worden met de meegeleverde dubbelzijdige tape. 

Het belangrijkste verschil tussen de Nanoleaf Light panelen en Shapes is dat de Shapes binnen dezelfde opstelling met verschillende vormen (van de shapes) verbonden kunnen worden. De Light panels kunnen enkel met hetzelfde model van dezelfde serie verbonden worden, en dus niet met de Shapes panelen. 

Daarnaast is er voor de Shapes een enorme set van aanpassingen beschikbaar in de App van Nanoleaf. Deze app helpt bij het kiezen van het patroon, ontwerp, de kleur, tinten en geluidssensor van de panelen. Ook beschikken Shapes over de nieuwste touch experience technologie. 

Welke vormen zijn beschikbaar?

De Nanoleaf Shapes zijn beschikbaar in verschillende vormen. De vormen zijn: de Lines, Triangle, Mini Triangle, Hexagon, Canvas en Elements. Alle vormen van Shapes kunnen onderling met elkaar verbonden worden om zo een uniek mix design te creëren.

Welke figuren kan ik maken?

Met de Nanoleaf panelen kunnen enorm veel creaties worden gemaakt. Door de verschillende vormen is geen enkel design te gek. Er zijn zoveel ontwerp opties dat het misschien moeilijk kan zijn een keuze te maken. Daarom helpen wij graag.

Wil je een rustig design? Ga dan voor de vorm Canvas of Hexagon en creëer een simpel, maar toch uniek design. 

Het is ook mogelijk om te werken in een bepaald thema zoals bijvoorbeeld dieren. Met de Nanoleaf panelen kan je figuren maken zoals een vis, dino, aap, walvis en slang. Dit thema is ideaal voor in de kinderkamer. 

Op zoek naar sierlijke verlichting in je keuken, café of restaurant? Probeer dan eens wat figuren in de vorm van eten te maken. Denk aan een aardbei, wortel, ijsje, lolly of zelfs een croissant. 

Met Nanoleaf kan je eindeloos blijven ontwerpen. Zo kan je letters maken, verschillende designs creëren die binnen het thema vakantie, kids, natuur of gamen passen of je kan kiezen voor een abstract design. Heb je nog wat meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op de designpagina van Nanoleaf. 

Hoe kan ik de meest flexibele designs maken? 

Wil je je design verlengen tot het plafond of doorgaan op een andere muur? Voeg dan de Canvas flex linkers toe aan jou Nanoleaf ontwerp. De Flex linkers zorgen voor de meest flexibele manier om panelen met elkaar te verbinden. De Flex linkers kunnen tot 180 graden buigen. Deze verbindingskit maakt het mogelijk het ultieme design te creëren zonder te hoeven denken aan obstakels zoals hoeken. 

Hulp nodig of vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze chat, per telefoon of per e-mail. Bezoek onze contactpagina voor alle informatie! 

Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas