Nanoleaf

In plaats van enkel LED-lampen of een cluster van LED-lampen, zijn de Nanoleaf-producten slimme lichten in de vorm van panelen die gemakkelijk te gebruiken en aan de muur te hangen zijn. De panelen toveren de intelligente verlichting om in een gepersonaliseerde ruimte of zelfs een kunstwerk. Met meer dan 16 miljoen kleuren opties is het een leuke manier om unieke ontwerpen te maken en tegelijkertijd een nieuwe lichtbron toe te voegen aan elke ruimte in jouw huis, café, bar, restaurant of hotel. Wil je meer weten over Nanoleaf? Lees dan onze blog!

 

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hoe bevestig je Nanoleaf?

De Nanoleaf LED-lampen zijn eenvoudig te plaatsen door ze aan elkaar te klikken en vervolgens aan de muur te bevestigen. De panelen kunnen in elke gewenste volgorde met elkaar verbonden worden om zo een eigen circuit te creëren. Het circuit kan vervolgens van stroom worden voorzien door deze aan het lichtnet aan te sluiten. 

Voordat je de LED-verlichting bevestigd aan de muur raden we aan verschillende lay-outs te creëren. Door de lay-outs op een platte ondergrond zoals een tafel te leggen krijg je een beeld van hoe jouw design er aan de muur uit zal zien. Daarnaast kan je kijken hoe je de stroomkabels het beste kan verbergen en testen of alles werkt. Als je eenmaal zeker bent van je design, kan je de panelen gemakkelijk bevestigen aan elk type muur. De panelen zijn licht van gewicht waardoor ze op een effen achtergrond goed blijven zitten met de meegeleverde 3M-tape. 

Ben je op zoek naar een permanentere bevestiging? Gebruik dan de Screw Mount Kit. Deze is ideaal voor de bevestiging op oneffen ondergronden van gips, beton, steen of hout. 

Hoe kan je de Nanoleaf expansion pack gebruiken?

De Nanoleaf Expansion pack is ideaal om jouw bestaande design aan te passen of uit te breiden. Net zoals de starter pack komt de uitbreidingsset in verschillende vormen. Zo kan je jouw design uitbreiden met de Canvas, Hexagon, Triangle, Lines of Wood look set. De expansion pack bevat naast de 3, 4 of 10 extra modulaire lichtpanelen ook connectors, dubbelzijdige plakstrips en een handleiding. Gebruik de uitbreidingsset om de ideale sfeer in jouw kamer te creëren. 

Wat zijn flex linkers en hoe zijn deze te gebruiken?

Om het ultieme ontwerp te maken zijn er verschillende montageaccessoires beschikbaar. Zo zijn de Canvas flex linkers ontworpen om de Nanoleaf LED-panelen op een flexibele manier met elkaar te verbinden. Door deze verbindingskit kunnen de panelen in elke gewenste volgorde met elkaar verbonden worden. De flex linkers kunnen tot 180 graden gebogen worden waardoor het zelfs mogelijk is een design met een hoek te creëren. De linkers zijn gemakkelijk in elkaar te klikken.