Griffin Survivor Cases


De meeste cases beschermen uw toestel tegen stootjes of krasjes, maar de Griffin Survivor cases beschermen uw toestel tot het uiterste. De stoothoes voldoet aan Britse militaire standaarden voor vallen, stoten, regen en wind en beschermt uw toetsel in vrijwel elke omgeving - zelfs als u de Survivor case laat vallen vanaf twee meter op beton.


De klepjes van de case bedekken alle poorten en knoppen - ideaal voor die gelegenheden wanneer u met uw iPhone of iPad in een stofrijke omgeving loopt - de klepjes zijn weer eenvoudig te openen als u de iPhone wilt opladen. Uw toestel voelt stevig aan in de case maar de case met uw toestel maakt het geheel ook dikker. Heeft u niet de uiterste bescherming nodig, dan kunt u in de "iPhone serie" ook voor de Survivor Clear kiezen


De iPhone Survivor wordt geleverd met een handige afneembare riemclip en een integrale screenprotector zorgt ervoor dat het glazen scherm van de iPhone niet wordt bekrast. De Survivor cases van Griffin zijn er in verschillende kleuren en zijn geschikt voor verschillende modellen zoals de Galaxy, iPad en iPod Touch.


Zoekt u een onverwoestbare iPhone, iPad, iPod Touch of Galaxy case, dan is de Survivor case wellicht iets voor u!

Reacties

Voeg reactie toe