Sportartikelen voor tijdens het sporten

De vakantie staat weer voor de deur, wat betekent dat veel mensen gaan hardlopen en sporten, om te werken aan de perfecte ‘summerbody’. Om u daar een handje mee te helpen hebben wij een aantal producten op rij gezet die wellicht handig zijn bij het sporten.

Tune belt – sport armband

Met een armband van Tune Belt kunt u uw telefoon mee op pad nemen tijdens het sporten. Voor als u uw favoriete muziek wilt luisteren of toch bereikbaar wilt zijn. Door het transparante venster aan de voorkant, biedt een armband van Tune Belt de mogelijkheid om het scherm van je toestel te kunnen bekijken en te gebruiken. 

De Tune belt sportbanden zijn gemaakt van lichtgewicht neopreen materiaal. Op deze manier schuurt de band niet langs uw arm en zakt deze ook niet af tijdens de workout. Het materiaal is adembenemend en heeft een hoog draagcomfort. Na een harde workout met veel zweten, kunt u de sportband gewoon uitwassen, waardoor hij weer helemaal fris is! 

Bekijk snel ons aanbod aan Tune Belt sportarmbanden, zodat u uw telefoon altijd mee kunt nemen tijdens het sporten.

Fitletic – heupband

Maak het hardlopen nog comfortabeler en praktischer met de FItletic heupbanden. De heupbanden van Fitletic zitten erg comfortabel. Bijna alle heupbanden zijn verstelbaar naar de juiste grootte voor uw lichaam. De heupbanden zijn voorzien van vakjes waar u bijvoorbeeld uw telefoon, sleutels of pasjes in kwijt kan. Bij de Fitletic drinkgordel is het zelfs mogelijk om 2 drinkflessen met een inhoud van 250 ml mee te nemen.

Bekijk hier alle Fitletic heupbanden.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe