Hoesjes voor de horeca

De horeca is booming business op dit moment, op steeds meer plekken zien we de cafés en hotels uit de grond worden gestampt. De sector horeca en recreatie profiteert optimaal van de aantrekkende economie. De terrassen stromen weer vol en we gaan steeds vaker uit eten. We zien dan ook steeds vaker bedienend personeel met een iPod, iPhone of iPad bestellingen opnemen. Dit biedt immers veel mogelijkheden voor de horeca, daarnaast ontstaan er steeds meer bestel- en kassasystemen die gebaseerd zijn op smartphones en tablets.

Hoesjes voor de horeca

Ondanks dat onze smartphones steeds geavanceerder worden, zijn deze niet ontworpen voor intensief gebruik in de horeca, integendeel tot de traditionele bestelterminals. Een val op de grond of een omgestoten glas kunnen daardoor al genoeg zijn om flinke schade aan te brengen aan je smartphone of tablet. Dat is een risico die je niet wil lopen, wanneer je een vol terras hebt zitten. Maar wij zouden SB Supply niet zijn als wij hier geen gepaste oplossingen voor zouden bieden. Kijk met ons mee naar oplossingen en mogelijkheden voor jouw horecaonderneming. 

Wat is belangrijk bij een horeca case?

Niet elke case op de markt is geschikt voor het zware leven van de horeca. Er zijn verschillende specificaties en eigenschappen die een case meer of minder geschikt maken. We kijken bij de horeca naar drie kernwaarden: functionaliteit, bescherming, gebruiksgemak.

Bescherming

De bescherming van een smartphone staat natuurlijk centraal bij het aanschaffen van een case. Optimale bescherming is echter afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt natuurlijk de dikte van een case een rol hierbij. Maar vooral de gebruikte materialen is een grote factor. Voor de horeca is stevig rubber een echte must, dit zorgt er namelijk voor dat de schokken worden geabsorbeerd. Daarnaast raden wij ook een waterdichte case aan, mocht er een glas met water omvallen.

Functionaliteit

Nu de basis voor een goede case is gelegd, is het tijd om te gaan kijken welke extra opties en functies er mogelijk zijn.

  • Zo zijn er cases die een handvat achterop hebben. Hierdoor kan je de iPad makkelijk vasthouden, terwijl je je andere hand vrijhoudt om het Multi-Touch-display te gebruiken.
  • Zet je iPad gemakkelijk even neer, als je je handen vol hebt aan bestellingen of hem wilt gebruiken voor andere doeleinden. Dankzij de geïntegreerde standaard was het nog nooit zo makkelijk om je iPad rechtop neer te zetten.
  • Met een D-ring aan je case heb je letterlijk je smartphone om je nek. De clip is te bevestigen aan een lanyard of broekriem.

Gebruiksgemak

Zoals eerder vermeld is het verstandig om gebruik te maken van een waterdichte case. Dit heeft echter wel de nodige consequenties voor het gebruiksgemak. Een waterdichte case is namelijk voorzien van afsluitstukjes voor de aansluitingen. Dit maakt het lastiger om zoiets eenvoudigs als opladen uit te voeren. Let hierbij op bij het aanschaffen van een case!

iPad hoesjes voor de horeca

Overzicht houden in de horeca is niet altijd even makkelijk, helemaal niet wanneer je een vol terras hebt zitten en de bestellingen blijven komen. Dat is de reden dat horecaondernemers vaak kiezen voor een wat groter scherm zoals de iPad. Het assortiment van SB Suplly bevat meerdere mogelijkheden voor iPad hoesjes die ideaal zijn voor de horeca. De meest populaire zijn de Casecentive Handstrap Hardcases en de Griffin Airstrap handvat hoesjes. Deze bieden namelijk goede bescherming bij een val, zijn bestand tegen wat nattigheid en beschikken over een hoogwaardig kunstleren handvat achterop. Dankzij het uiterst handige handvat kan je je iPad gemakkelijk rechtop neer zetten. Daarnaast zijn de Griffin Airstrap handvat hoesjes ook uit te breiden met een leren holster riem voor het gebruik aan een kelnerriem.

Advies van SB Supply: Zowel de Griffin Airstrap handvat hoesjes als de Casecentive Handstrap Hardcases zijn volgens ons de beste keuze, wanneer je gebruik maakt van de iPad in de bediening.

iPhone hoesjes voor de horeca

Perfect formaat, makkelijk in gebruik en daarnaast vol met mogelijkheden. Een iPhone gebruiken in de bediening is zeker geen straf. Voor de iPhone zijn er dan ook genoeg opties als het aankomt op optimale bescherming. De Casecentive Ultimate Hardcases zijn bij uitstek geschikt om dienst te doen in de horeca. De horecacases zijn daarnaast voor meerdere modellen te verkrijgen. Ook op functionaliteit scoort deze case hoog. De Casecentive Ultimate Hardcases zijn namelijk bestand tegen een stootje en zorgen dat er niks verandert aan het gebruiksgemak van de iPhone. 

Advies van SB Supply: De Casecentive Ultimate Hardcases zijn volgens ons de beste keuze, wanneer je gebruik maakt van de iPhone in de bediening.

iPod hoesjes voor de horeca

Met een iPod in de bediening ben je er zeker van dat je een betrouwbaar apparaat in huis hebt. Het zijn de voordelen van de iPhone, zonder alle overbodige opties. Een van de meest populaire horeca cases voor de iPod Touch is de Ultimate Hardcase, die bij SB Supply aangeboden wordt door het Casecentive. Deze Case biedt alles wat je nodig hebt in jouw horecaonderneming. Naast dat het erg goed bestand is tegen vallen, is het ook spatwaterbestendig en voorzien van een afneembare clip.

Advies van SB Supply: De Casecentive Ultimate Hardcase is volgens ons de beste keuze, wanneer je gebruik maakt van de iPod in de bediening.

Oplaadmogelijkheden voor de horeca

Door de vele keukenapparaten waar een horecaonderneming gebruik van maakt, zijn stopcontacten vaak schaars. Je hebt waarschijnlijk geen ruimte om 20 iPhones of iPads tegelijk op te laden. Wij van SB Supply begrijpen dit uiteraard, vandaar dat wij voor u de perfecte oplossing hebben gevonden. Door gebruik te maken van een power station, kun je voortaan meerdere iPads, iPhones en iPods tegelijk opladen en synchroniseren.

Nieuwsgierig naar onze oplaadmogelijkheden?

Tips voor mijn horecaonderneming

Wij denken graag met u mee, ook als het aankomt op nieuwe mogelijkheden binnen jouw onderneming. Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrij vrijblijvend contact met ons op. 

Wij helpen jou graag de beste keuze te maken. Als je interesse hebt in één van de horeca cases of graag meer informatie wil, dan kan je hier contact opnemen. Wij maken graag voor jou een offerte op maat!

Geplaatst in Algemeen door Dennis Verbaandert
Labels: