iHealth appcessoires, SB Supply de eerste aanbieder in de Benelux

iHealthiHealth maakt handige, mobiele producten en diensten die bijdragen aan het beheer van uw persoonlijke gezondheid. Er zijn veel producten op de markt die mensen helpen om het gewicht, de bloeddruk en andere vitale statistieken te meten. Het probleem met veel van deze producten is dat het geen concreet beeld geeft aan de gebruikers, iHealth doet dit echter wel. iHealth brengt namelijk uw gezondheid in kaart, zodat u het direct snapt. iHealth producten werken met een app die de data verwerkt en in kaart brengt, vervolgens kunt u deze delen met uzelf, vrienden en/of zelfs uw arts.


iHealth weegschalen en bloeddrukmeters


De iHealth productlijn van draadloze weegschaal en bloeddrukmeters is revolutionair in de industrie en blijven de grenzen van wat mogelijk is verlengen. Door de ontwikkelende mobiele iHealth app zijn gebruikers in staat om hun gezondheid beter te begrijpen en te verbeteren.


SB Supply gaat iHealth in de Benelux lanceren, dit is eerder deze maand in Berlijn op de IFA beurs besproken. Momenteel is iHealth al een erg populair merk in de Amerikaanse Apple stores. De producten zijn vergelijkbaar met de producten die Withings voert.

Reacties

Voeg reactie toe