Seidio breidt uit en presenteert een heel nieuw systeem

Veelzijdige en gebruiksvriendelijke accessoires voor actievelingen
Het Amerikaanse bedrijf Seidio ontwerpt slimme, gebruiksvriendelijke accessoires voor de mobiele consument en stelt hoge eisen aan de kwaliteit. Dit bedrijf startte met diverse beschermcases, maar is inmiddels een kleine transformatie ondergaan. Seidio biedt nu namelijk ook oplossingen voor de sportieve mensen onder ons. En deze nieuwe producten zijn zeker het vermelden waard!


Met de komst van steeds weer nieuwe apparaten is Seidio continu bezig met de ontwikkeling van innovatieve, hoogwaardige producten met als doel professionals en consumenten maximaal gebruiksgemak en optimaal plezier van hun mobiele apparaat te bieden. Altijd en overal.


Het nieuwe mountingsysteem: mobiele en functionele bescherming

Het Seidio assortiment wordt uitgebreid met functionele en gebruiksvriendelijke accessoires voor de actieve en sportieve mensen onder ons. Dankzij een op elkaar afgestemd systeem, het mounting system, zijn de voordelen van het gebruik van een OBEX case meer dan verdubbeld. Onderstaande producten zijn dan ook geweldige aanvullingen op alle OBEX cases.

OBEX Galaxy S4
Naast
 het nieuwe mountingsysteem is er een toevoeging op het al bestaande assortiment van Seidio:  De OBEX case voor de Samsung Galaxy S4. Zoals u gewend bent van de huidige OBEX cases is deze case waterdicht, schokbestendig én stofdicht. Hierdoor wordt uw Samsung S4 altijd en overal beschermd. Om uw Samsung S4 ook overal mee naar toe te kunnen nemen, is deze case beschikbaar in een pakket met een speciale holster. Hierdoor past de OBEX case voor Samsung S4 op de Sportarmband, Bikemount en Carmount. 

Dit slanke design biedt een volledige touchscreenfunctionaliteit en onaangetaste geluidskwaliteit. Uiteraard is deze OBEX case ook los te gebruiken en aan te schaffen. Verkrijgbaar in de kleuren Black-Grey en White-Grey

Reacties

Voeg reactie toe