Mujjo, dé stijlvolle Macbook sleeve

Aan keus ontbreekt het niet wanneer je op zoek bent naar een stuk bescherming voor je MacBook. Wanneer je echter een liefhebber bent van design is de keuze helaas een stuk beperkter. De jongens van Mujjo uit het Limburgse Venlo dachten hier hetzelfde over en besloten aan het werk te gaan met hoezen voor de iPhone, iPad en Macbook. Het resultaat is vakwerk pure sang.

Kwaliteit = uniekheid

De Mujjo MacBook Sleeve is opgebouwd aan de hand van twee soorten materialen: vilt en plantaardig geolied leer. Het laatste materiaal is noemenswaardig. Doordat het leer tijdens het productieproces onaangetast blijft geeft dit de sleeve een fantastische authentieke look. Het leer leeft op tijdens gebruik en blijft een unieke uitstraling houden.

Afwerking waar je ú tegen zegt

Je sleeve is de beschermheer van een van je grootste vrienden, je MacBook. De sleeve moet dus aan hoge verwachtingen voldoen. Mujjo heeft dat begrepen en de afwerking laat dan ook niet te wensen over. Aan de ene kant het leer, aan de andere kant een grijsgekleurd vilt. Deze twee delen zijn nauwkeurig aan elkaar gestikt met gelijk gekleurd stiksel. 

Om je MacBook veilig op te bergen sluit je de sleeve met een L-vormige rits. Dit is in het begin even wennen omdat de rits in zijn geheel geopend moet worden voordat de MacBook erin past. Resultaat hiervan is dat de sleeve geen rits rondom heeft en er daardoor (weer fraaier) uitziet. Houdt er wel rekening mee dat de sleeve iets groter is dan de gemiddeld 13'' sleeves. In mijn Cowboysbag laptoptas past de sleeve perfect, maar heb je een zeer compacte messenger bag? Dan kan dit wellicht problemen opleveren. 

Laat die messenger bag maar op kantoor!

In tegenstelling tot andere sleeves is de Folio Sleeve van Mujjo meer dan enkel een sleeve. Aan de binnenkant zijn drie verschillende opbergvakken te vinden. Ik kon er de volgende items in kwijt: een compact notitieboekje, printjes voor een afspraak en dat visitekaartje of bankpas wat niet meer in je portemonnee past.

Conclusie

De Folio Sleeve van Mujjo is meer dan een sleeve. Het is een stijlvolle manier om je MacBook veilig op te bergen én tegelijkertijd essentiële items te vervoeren. Met een prijs €69,99 is hij misschien duurder dan de plastic sleeve van de groothandel, maar ik durf te wedden dat die er dan ook niet zo mooi uit ziet. De prijs-kwaliteit verhouding van de Folio Sleeve is een van de vele pluspunten.

+ Hoogwaardige materialen                      - Iets groter dan gemiddeld
+ Fantastisch design                                 
+ Prijs-kwaliteit

 

Geplaatst in Algemeen door Sven Verleun

Reacties

Voeg reactie toe