Knomo London Bags

Knomo is een leder merk uit London en is opgericht door twee vrienden in 2004. Knomo heeft een uitgebreid assortiment met leren tassen, cases en sleeves. Voor elke gelegenheid heeft Knomo een tas want kwaliteit en uitstraling staat op nummer één. Knomo is opgebouwd uit twee woorden: Knowledge staat voor het kwalitatief design en Mobility staat voor de technologie die zorgt voor mobiliteit en flexibiliteit. 

Knomo London

De twee vrienden vonden de tassen voor de mannen saai en vonden het meer op dozen lijken dan tassen. De tassen voor vrouwen vonden zij ook flink veranderd sinds 1950. In 2004 hadden de twee vrienden hun eerste 6 ontwerpen gelanceerd, drie ontwerpen voor mannen en drie ontwerpen voor vrouwen. 

Stijlvol en georganiseerd

Knomo heeft jaren later diverse messengers-, laptop en rugtassen ontworpen om jouw elektronische apparaten stijlvol mee te nemen. Naast een stijlvolle uitstraling, zorgt Knomo voor een goed georganiseerde tas. Daarom zijn alle Knomo tassen met accessoire compartimenten. Jouw telefoon, laptop, tablet en sleutels passen netjes en gemakkelijk in de speciale vakjes.

De meeste tassen en koffers zijn voorzien van een uniek Knomo ID-nummer. Met het Knomo ID-nummer kun je jouw tas registreren op de website van Knomo. Met jouw registratie kun je jouw verloren tas eenvoudig opsporen.

Apple 

In 2005 is Knomo zich gaan uitbreiden naar het ontwerpen van cases voor Apple producten. Knomo is begonnen met het ontwerpen voor de 1e  generatie iPod touch. Nu jaren later hebben zij cases voor verschillende iPhone modellen, covers voor iPads/tablets en sleeves voor laptops

Voor veel producten van Knomo wordt er gebruik gemaakt van full-grain leer (top kwaliteit). Dit is de top laag van de huid, de natuurlijke nerftekening is te zien waardoor het een mooie en natuurlijke uitstraling heeft. De toplaag biedt ook bescherming tegen slijtage en vuil. Een belangrijke eigenschap van het full-grain leer is dat het niet nabewerkt wordt, waardoor de producten van Knomo duurzaam en uniek zijn.

Geplaatst in Algemeen door Dessy Engels