Franse tv bij SB Supply

SB Supply heeft interesse opgewekt bij de Franse televisie. De opnames waren voor de Franse zender France 3, een bekende zender in Frankrijk van de publieke omroep. Ze waren geïnteresseerd naar de manier van werken bij SB Supply, wat voor bedrijf het is en wat SB Supply verkoopt, dat SB Supply niet alleen levert in Nederland, België en Duitsland maar nu ook beschikbaar is op de Franse markt en daar verder wil gaan groeien.

Om de Franse een idee te geven van de producten die SB Supply verkoopt kwamen er een aantal van onze producten aan bod. Waaronder de educatieve Osmo spellen, de spellen werden door een van onze werknemers gedemonstreerd aan de kijker en er werd duidelijk aangegeven welk Osmo spel op dat moment gedemonstreerd werd (voor meer informatie, zie onze blogpost over Osmo).

Ook onze bekende Bluelounge Studio Desk, die bekend zijn vanwege het wegwerken van al die vervelende losliggende kabels onder jouw bureau kwamen in beeld. En onze tabletstands waar je veilig en netjes een tablet in kunt plaatsen met de mogelijkheid dat de tablet met de stand gewoon ergens gepresenteerd kan worden, de mogelijkheid tot stelen is uitgesloten, de enige die de tablet uit de stand kan halen is degene met de sleutel (lees hier meer over onze tabletstands).