Bereik jouw ideale gewicht met withings

De Withings Body is niet zomaar een weegschaal! Deze weegschaal weegt jouw gewicht en via de app stimuleert hij jou ook en meld hij wat goed is om te eten. Verder meet de weegschaal jouw vetmassa, spiermassa, het water percentage in jouw lichaam en het bot massa. Zo krijg je via de Withings Body een goed beeld van jouw lichaam.

Via de app kun je de afgelopen weegmomenten zien, dus wanneer je een tegenvaller hebt laat de app zien hoe goed je eigenlijk bezig bent. Withings maakt het u makkelijker om jouw doel te bereiken en een goed inzicht te krijgen in wat je nu precies aan het doen bent en hoeveel gewicht je kwijt bent. Withings Body werkt samen met meer dan 100 gezondheid- en fitness-apps, zoals Weight Watchers, Lose It! en meer. Deze zijn te koppelen aan de Health Mate app en zo helpen al die apps je om jouw doel te bereiken. 

Je geeft in de Health Mate app aan wat jouw streefgewicht is en in welke tijd je dat wilt bereiken. Vervolgens berekent de Health Mate app hoeveel calorieën je per dag mag hebben en wat je dan kunt eten. Geef elke dag aan op de app wat je gegeten hebt en de app berekent eenvoudig en snel hoeveel calorieën dat zijn en ook hoeveel calorieën je nog mag hebben. Na het wegen geeft de app jou advies, motiveert je en helpt je om door te gaan en jouw doel te bereiken!

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts