B&O Play: speakers en headphones

B&O PLAY is een combinatie van Bang & Olufsen en PLAY. Bang & Olufsen is een merk vol luxe en kwaliteit en PLAY staat voor nieuwsgierigheid, positiviteit en energie.

De producten van B&O Play hebben een duidelijk maar eenvoudig design. De producten zijn makkelijk te gebruiken en leveren een uitstekend geluid met een hoge kwaliteit. 

B&O Play ontwerpt luidspreker en headphones, die niet alleen met een fantastische kwaliteit overtuigen maar ook met een luxe design. Het merk verbetert zijn producten met de lancering van ieder nieuw model van speakers en headphones.

Bang & Olufsen staat bekend om zijn luidsprekers voor in huis. Dit is hét verschil tot het innovatieve B&O Play merk: Deze luidsprekers houden rekening met spontaniteit en zijn draagbaar. Vanaf kun je jouw favoriete luidspreker niet meer slechts in huis laten staan, maar ook mee naar het park, vrienden of andere plekken nemen.

Luidspreker zonder kabel

De BeoPlay A2 is meer dan een Bluetooth speaker. Door zijn looks lijkt de luidspreker op een hip modeaccessoire! Draag de luxe A2 speaker overal mee naartoe en stream de muziek van jouw smartphone of tablet in hoge kwaliteit. Het is allemaal mogelijk dankzij de kabelloze verbinding!

Oordopjes of koptelefoon?

Ben je op zoek naar nieuwe in-ears of een hippe koptelefoon? Ook dan kun je bij BeoPlay terecht. De Beoplay H3 oordopjes hebben een klein formaat en zijn licht van gewicht. De oordopjes beschikken over een inline afstandsbediening en microfoon, wat volledige controle over jouw toestel geeft. De extra zachte rubberen oordopjes bieden comfort aan, wat zorgt voor lang luisterplezier.

De BeoPlay H8 hoofdtelefoon

De H8 headset is een premium, lichtgewicht, draadloze, actieve ruisonderdrukking on-ear hoofdtelefoon met optimale balanced sound. De BeoPlay hoofdtelefoon H8 is uitgerust met een intuïtieve touch interface voor de controle en een vervangbare batterij, die jou 14 uur luisterplezier geeft.

Kenmerken:

  • Als je een inkomend telefoontje wilt beantwoorden, kun je dit doen door je vinger over de touchscreen aan de rechterkant van de headset te bewegen. Zo kun je dus ook muziek pauzeren en weer aanzetten.
  • Door een beweging van links naar rechts kun je het volume verhogen. Een boog van rechts naar links verlaagt het volume.
  • Als je een inkomende oproep wilt negeren of ophangen, plaats je jouw vinger iets langer op de touchscreen.
  • Je kunt ook nummers herhalen door twee keer achter elkaar op de touchpad te tikken. Als je een nummer wilt overslaan, kun je dit doen door van links naar rechts te bewegen. Als je terug wilt gaan naar het vorige nummer, veeg je gewoon in de tegenovergestelde richting.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek