B&O Play speaker

B&O PLAY is een combinatie van Bang & Olufsen en PLAY. Bang & Olufsen is een merk vol luxe en kwaliteit en PLAY staat voor nieuwsgierigheid, positiviteit en energie.

De producten van B&O Play hebben een duidelijk maar eenvoudig design. De producten zijn makkelijk te gebruiken en leveren een uitstekend geluid met een hoge kwaliteit. 

De BeoPlay Luidspreker Beolit 15 Natural is een krachtige, draagbare speaker. De speaker maakt het mogelijk om in de hele ruimte een fantastisch geluid te horen. Doordat de speaker in een richting van 360° geluid uitstoot, zal de muziek goed klinken, waar u de speaker ook neerzet. Met een piekvermogen van 240 Watt levert de speaker genoeg geluid om zelfs grotere ruimtes te vullen.

Naast het unieke geluid dat de speaker geeft, is de BeoPlay Luidspreker Beolit 15 ook uitgerust met handige functies en opties. De speaker is voorzien van een klepje aan de achterkant, waarachter een opbergruimte schuilt. Hier kunt u de oplaadkabel van uw mobiele apparaat bewaren. Via de USB-poort van de speaker kunt u uw mobiele apparaat namelijk opladen, terwijl u muziek afspeelt. De bovenkant van de speaker is voorzien van een anti-slip laag, zodat bijvoorbeeld uw smartphone goed blijft liggen, zelfs als de bas vol uit de speakers pompt.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe