Accessoires voor de nieuwe Samsung S8

Samsung heeft een nieuwe telefoon uitgebracht. De Samsung Galaxy S8. De Galaxy S8 is groter en krachtiger dan zijn voorganger. De Galaxy S8 heeft een groter oppervlak dat geleidelijk doorloopt in de randen. De startknop is weggeborgen onder het scherm, en komt alleen tevoorschijn wanneer u hem nodig heeft. Hierdoor krijg je een groter beeld om te genieten van de leukste films.

Om uw telefoon een goede bescherming te bieden en mooi aan te kleden, willen wij bij SB Supply u graag helpen. Alles wat u nodig hebt voor uw Galaxy S8, van fraaie hoesjes tot eersteklas koptelefoons, houders en nog veel meer, u vindt het bij ons! Haal meer uit uw Galaxy S8 met onze innovatieve accessoires.

De LifeProof Case biedt zowel aan de voor-, zij- als achterkant bescherming voor de Galaxy S8. Door deze case kunt u uw toestel eenvoudig gebruiken tijdens outdoor activiteiten. De case kan tegen modder, sneeuw en water!

De LifeProof galaxy S8 Fre case is ontworpen met militaire specificaties (IP-68) waardoor de case dus supersterk is.

Heeft u liever een goede bescherming voor uw telefoon, maar wilt u optimaal genieten van de mooie uitstraling van de telefoon? Dan kunt u kiezen voor de Survivor cases. Dat is een beschermende case met een slank design. Deze case beschermt preventief tegen schade tot een val tot wel 2 meter hoogte. Daarnaast beschermt de case uw smartphone optimaal tegen krassen, stoten en slijtage.

Bekijk onze andere producten om uw telefoon optimaal te beschermen of mooi aan te kleden hier.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe