Accessoires voor de nieuwe Samsung S8

Samsung heeft een nieuwe telefoon uitgebracht: de Samsung Galaxy S8. Deze smartphone groter en krachtiger dan zijn voorganger. De Galaxy S8 heeft een groter oppervlak dat geleidelijk doorloopt in de randen. De startknop is weggeborgen onder het scherm, en komt alleen tevoorschijn wanneer je hem nodig hebt. Hierdoor krijg je een groter beeld om te genieten van de leukste films.

Om jouw telefoon een goede bescherming te bieden en mooi aan te kleden, willen wij bij SB Supply je graag helpen. Alles wat je nodig hebt voor jouw Galaxy S8, van fraaie hoesjes tot eersteklas speakers, gadgets en nog veel meer - je vindt het bij ons! Haal meer uit jow Galaxy S8 met onze innovatieve accessoires.

Samsung Galaxy S8 hoesjes

De LifeProof Fre case biedt zowel aan de voor-, zij- als achterkant bescherming voor de Galaxy S8. Door deze case kun je jouw toestel eenvoudig gebruiken tijdens outdoor activiteiten. De case kan tegen modder, sneeuw en water! De LifeProof Galaxy S8 Fre case is ontworpen met militaire specificaties (IP-68) waardoor de case dus supersterk is.

Heb je liever een goede bescherming voor jouw telefoon, maar wil je optimaal genieten van de mooie uitstraling van de telefoon? Dan kun je kiezen voor de Griffin Survivor cases. Dat is een beschermende case met een slank design. Deze case beschermt preventief tegen schade tot een val tot wel 2 meter hoogte. Daarnaast beschermt de case jouw smartphone optimaal tegen krassen, stoten en slijtage.

Bekijk onze andere producten om jouw Samsung Galaxy S8 optimaal te beschermen of mooi aan te kleden hier.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek