Nieuwe Samsung Galaxy S8 Plus accessoires

Samsung heeft een nieuwe telefoon uitgebracht. Naast de Samsung Galaxy S8, is er ook de Samsung Galaxy S8 Plus uitgebracht. Ook met de S8 Plus kunt u optimaal genieten van het grote scherm, want de telefoons hebben meer gelijkenissen dan verschillen.

Alles wat u nodig hebt voor uw Galaxy S8 Plus, van fraaie hoesjes tot eersteklas koptelefoons, houders en nog veel meer. Hier vindt u alle Galaxy S8 Plus accessoires die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Haal meer uit uw Galaxy S8 Plus met onze innovatieve Galaxy S8 Plus accessoires. 

Deze leren case van Mujjo beschermt je Galaxy S8 Plus tegen stoten, krassen en vuil. Het frame is bekleed met hoogwaardig kwaliteit leder dat plantaardig gelooid is. De suède binnen voering zorgt ervoor dat de telefoon veilig is opgeborgen in de case

Mujjo heeft de case zo slank mogelijk gelaten, net als de Galaxy S8 Plus zelf. Hierdoor kunt u de telefoon gemakkelijk, zonder problemen meenemen. Het hoogwaardige leer zorgt voor een mooi uiterlijk en een fijn gevoel in de hand. Met de Mujjo Leather case blijven alle poorten en knoppen beschikbaar.

Bekijk alle cases voor de Samsung Galaxy S8 Plus hier.

U kunt uw nieuwe Galaxy S8 Plus ook aansluiten aan de Withings Gadgets van SB Supply. Zo kunt u uw bewegingen en activiteiten bijhouden op uw telefoon. De app op uw telefoon geeft u advies en laat u alle informatie zien. De gadgets en app helpen u uw doel te bereiken!

Bekijk onze andere producten om uw telefoon optimaal te beschermen of mooi aan te kleden hier.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe