Nieuwe Samsung Galaxy S8 Plus accessoires

Samsung heeft een nieuwe telefoon uitgebracht. Naast de Samsung Galaxy S8, is er nu ook de Samsung Galaxy S8 Plus uitgebracht. Ook met de S8 Plus kun je optimaal genieten van het grote scherm, want de telefoons hebben meer gelijkenissen dan verschillen.

Alles wat je nodig hebt voor jouw Galaxy S8 Plus, van fraaie hoesjes tot eersteklas koptelefoons, houders en nog veel meer. Bij SB Supply vind je alle Galaxy S8 Plus accessoires die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Haal meer uit jouw Galaxy S8 Plus met onze innovatieve accessoires.

Bescherm jouw S8 Plus

Deze leren case van Mujjo beschermt jouw Galaxy S8 Plus tegen stoten, krassen en vuil. Het frame is bekleed met hoogwaardig kwaliteit leder dat plantaardig gelooid is. De suède binnen voering zorgt ervoor dat de telefoon veilig is opgeborgen in de case. Mujjo heeft de case zo slank mogelijk gelaten, net als de Galaxy S8 Plus zelf. Hierdoor kun je de telefoon gemakkelijk, zonder problemen meenemen. Het hoogwaardige leer zorgt voor een mooi uiterlijk en een fijn gevoel in de hand. Met de Mujjo Leather case blijven alle poorten en knoppen beschikbaar.

Bekijk alle cases voor de Samsung Galaxy S8 Plus hier.

Haal meer uit je Galaxy S8 Plus

Je kunt de nieuwe Galaxy S8 Plus ook aansluiten aan de Withings Gadgets van SB Supply. Zo kun je jouw bewegingen en activiteiten bijhouden op jouw telefoon. De app op jouw telefoon geeft je advies en laat alle informatie zien. De gadgets en app helpen je jouw doel te bereiken!

Bekijk onze andere producten om jouw Samsung Galaxy S8 Plus optimaal te beschermen of mooi aan te kleden! Toch niet gevonden wat je nodig hebt? Onze klantenservice helpt jou graag!

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek