Alles voor jouw nieuwe MacBook met Satechi

Satechi ontwerpt producten om het leven voor jou makkelijker te maken. Ze maken aantrekkelijke, betaalbare en efficiënte accessoires voor jouw Apple apparatuur. Zelf is Satechi een groot Mac fan. Ze ontwikkelen verschillende accessoires voor Apple met een exclusief design. Door de nieuwe accessoires worden jouw ervaringen verbeterd. Alle producten worden gemaakt met oplossingen in het achterhoofd.

De accessoires van Satechi zijn handig en hebben bovendien een hoogwaardig, exclusief design. Hier staat Satechi bekend om! Satechi produceert zijn adapters, hubs en standaarden in precies dezelfde kleuren als Apple, zodat ze perfect bij jouw device passen! Wat wil je meer...

Alles is mogelijk met de USB-C adapters

Met de introductie van de USB-C aansluiting hebben veel van onze klanten het probleem, dat zij hun verschillende apparatuur niet meer in contact kunnen brengen. De nieuwste MacBook heeft bijvoorbeeld geen USB-A poort. En dat kan wel eens voor problemen zorgen. Maar met de juiste adapter is dit geen probleem!

3-in-1 Hub

Met deze Satechi USB 3-in-1 Hub kun je jouw apparatuur omzetten van een Type C USB-poort naar een USB 3.0-poort. Je kunt dus heel gemakkelijk al jouw randapparatuur aansluiten aan jouw laptop. Door het kleine formaat kun je de Type-C USB gemakkelijk meenemen in jouw tas, rugzak of laptoptas. Je hebt altijd toegang tot jouw favoriete USB-apparaten, waar je ook heen gaat! Deze hub is in twee verschillende varianten te verkrijgen.

10-Port Hub

Deze Satechi USB-Hub 10-Port is ideaal om data naar jouw Macbook te exporteren. De USB-Hub heeft 7 USB-poorten met een overdrachtssnelheid van maximaal 5GB. Daarnaast de hub ook nog 3 oplaadaansluitingen. Heb je veel USB-kabels die aangesloten moeten worden aan jouw Macbook en wil je daarnaast ook nog jouw iPhone of iPad opladen? Het kan met de Satechi USB-Hub 10-Port!

Wil je alle USB-C adapters van SB Supply ontdekken? Dan klik hier voor ons gehele USB-C assortiment! Ben je benieuwd geraakt naar de accessoires voor jouw Apple apparatuur? Bekijk snel ons assortiment van Satechi

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek