Wees stijlvol met de Mujjo cases

Mujjo is een Nederlands merk, met cases en Touchscreen Gloves voor Apple producten, zoals de iPhone, iPad en MacBook. De Mujjo cases bestaan uit een unieke combinatie van wol, vilt en premium leder. Mujjo gebruikt met de hand geverfd leder dat met plantaardige stoffen is gelooid. Het vilt kan makkelijk gereinigd worden, de speciale bewerking voorkomt pluizen en maakt de cases waterafstotend.

Hoogwaardige lederen hoesjes voor de iPhone

Mujjo heeft zijn leren cases voor de iPhone zo slank mogelijk gemaakt, net als de iPhone zelf. Op die manier blijft jouw iPhone gemakkelijk mee te nemen in jouw broekzak, zonder dat er problemen ontstaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit prachtige blauwe hoesje voor de iPhone XR? Het hoogwaardige leer zorgt voor een mooi uiterlijk en een fijn gevoel in de hand.

De perfecte combinatie van portemonnaie en case

Andere hoesjes van Mujjo, zoals de Mujjo Wallet Slim Fit voor de iPhone XS Max, zijn een combinatie van een stijlvol lederen case met ruimte voor enkele pasjes of briefgeld. Ook deze case is zo slank mogelijk gemaakt, zodat je jouw iPhone gemakkelijk mee kunt nemen. Door de suède lining wordt de iPhone in een zachte omgeving geplaatst, ter bescherming van jouw iPhone.

Naast de cases voor de iPhone, heeft Mujjo ook cases voor jouw MacBook. Ook deze cases zijn gemaakt van wol, vilt en leder. De Mujjo Folio Sleeve voor de MacBook Air/Pro 13" heeft een bijzonder ontwerp waarbij de ene zijde van de case bestaat uit leder en de andere zijde volledig van lichtgrijs vilt is. Daarnaast heeft de case prachtige stiksels, met een ritssluiting die afgewerkt is met leer. Dat alles geeft de case een unieke, chique uitstraling.

Ben je benieuwd geraakt naar de stijlvolle cases van Mujjo? Bekijk dan hier alle Mujjo cases voor de iPhone en klik hier voor ons Mujjo assortiment voor de MacBook.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek