Efficiënt opladen met de Satechi Station Dock

Satechi ontwerpt producten om jouw leven makkelijker en leuker te maken. Ze maken efficiënte accessoires voor jouw Apple apparatuur. Ze ontwikkelen verschillende accessoires met een exclusief design. Satechi helpt jou graag jouw ervaringen te verbeteren.

Met de Satechi 7-Port USB Charging Station Dock kun je tot wel 7 apparaten tegelijkertijd opladen en synchroniseren. Met de twee type-C-poorten en 5 type-A-poorten kun je jouw smartphones, tablets, camera’s en zelfs laptops aansluiten.

Laad je apparaten op zonder jouw beschermhoes te verwijderen. Je hebt ook geen last meer van losliggende kabels door de kamer doordat je nu alle apparaten op 1 oplaadpunt hebt. De Satechi Station Dock is verkrijgbaar in het wit en zwart.

De Satechi 7-Port USB Charging Station Dock is erg makkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen jouw apparaten aan te sluiten op de netadapter en op een stopcontact en op de knop te drukken. De blauwe LED geeft aan dat deze is ingeschakeld en klaar is om jouw apparaten op te laden.

Doordat de Charging Station Dock vijf USB-aansluitingen heeft, is het mogelijk om al jouw apparatuur op te laden. Van Apple tot Samsung of HTC. Als jouw kabel maar een USB-aansluiting heeft.

USB-C adapters en kabeloplossingen

Wist je dat je ook voor jouw kabels terecht kunt bij Satechi? Met de USB-C adapters van Satechi kun je al jouw devices zonder problemen in contact brengen. Ook heeft SB Supply een groot assortiment aan kabels en kabeloplossingen. Bij ons vind je het allemaal! Ben je benieuwd naar het hele assortiment van Satechi? Kijk dan hier.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek