Nieuwe Seidio artikelen

De basis: Holster met afneembare riemclip
Bevestig uw smartphone met OBEX case in de holster van Seidio, bevestig deze aan uw riem en neem uw smartphone handig en veilig overal mee naar toe. U kunt de smartphone zowel met het scherm naar binnen als naar buiten in de holster klikken. Door de sterke borgclip is uw smartphone stevig en muurvast in de holster bevestigd. Voor ieder type OBEX case is er een holster op maat verkrijgbaar.  

De holster van Seidio is op meerdere punten functioneel. Dit product kan namelijk tevens op alle nieuwe, onderstaande accessoires van Seidio worden gemonteerd. 


Verstelbare sportarmband
Sporten wordt nu nog leuker en gemakkelijker met de armband van Seidio. Klik uw OBEX case met holster aan uw armband en luister muziek, terwijl ondertussen uw gegevens als hartslag en afstand worden gemeten met uw favoriete sportapps. Het hele jaar door buiten sporten met uw smartphone? Geen probleem, want de OBEX case is waterdicht; ideaal tijdens natte herfstmaanden. 

De sportarmband past op vrijwel iedere arm en is gemaakt van zacht materiaal, zodat hij stevig en comfortabel om de bovenarm zit. En na een sportactiviteit kunt u de armband gewoon in de wasmachine gooien. De armband biedt ook nog eens ruimte voor uw oortjes. Door het speciale extra vakje kunt u ook gemakkelijk een sleutel meenemen.

 


De Bikemount voor elke fiets
Monteer de Bikemount op uw fiets en neem uw smartphone met OBEX case mee. Het installeren van de Bikemount is zeer eenvoudig; gereedschap is niet nodig!  De Bikemount wordt geleverd met rubberen opvulstukken, zodat de mount op ieder stuur kan worden bevestigd. Ook hier geldt dat u met de producten van Seidio het gehele jaar door plezier kunt hebben van uw smartphone en uw fiets. De OBEX case is immers bestand tegen water en stof.  De mount voor in uw auto
Bevestig de Carmount met zuignap eenvoudig en stevig aan uw voorruit of dashboard. Het mountsysteem kan in veel verschillende kijkhoeken worden gezet. Daarnaast zorgt de uitschuifbare en verstelbare mountarm ervoor dat u de smartphone gemakkelijk kunt blijven bedienen.

Reacties

Voeg reactie toe