Ontdek alles over uw gewicht met de Bewell Connect MyScale!

De MyScale van Bewell is een veelzijdig product dat enorm veel informatie over uw gewicht opslaat. Hiermee wordt uw gewicht, spiermassa, lichaamsvet percentage en water- en botcompositie opgenomen en deze informatie wordt via Bluetooth naar uw telefoon app of tablet app gestuurd. In de app wordt berekend wat uw BMI (Body Mass Index) is. Met deze functies komt de Bewell Connect MyScale heel dicht in de buurt van de weegschaal die de CES 2016 innovatie prijs heeft gewonnen.

 bewell myscale

U kan net als met de andere Bewell producten de gegevens via een speciale app bekijken en monitoren. Er is enorm veel voordeel met het gebruiken van een enkele app voor het monitoren van uw gegevens. Het is namelijk makkelijk om volledig een enkele app te leren dan dat u er meerdere uit er meerdere uit uw hoofd moet kennen. 

De Bewell Connect familie heeft meerdere apparaten die de app support. Zo kan er op de app ook de bloeddruk opgemeten worden, cholesterol opmeten en meer. Het is een erg handig systeem waar dat erg behulpzaam is voor iedereen die gezond wilt blijven. Dat niet alleen, de speciale app kan ook de dichtstbijzijnde ziekenhuizen, artsen en health clubs vinden met het GPS systeem. 

bewell myscale

Een andere functie van de MyScale is dat de app uw eetpatroon en sportoefeningen kan opmeten om een bepaald gewichtsdoel te stellen. Het is een geweldig gezondheidsaccessoire voor in uw huis en een van de beste op het gebied van behulpzame fitness producten. 

Geplaatst in Algemeen door Remi Klijn