Ready, set, Withings Go!

De Withings Go is de nieuwe fitness-tracker van Withings. Zoals bij andere fitness-trackers ziet de Withings Go er niet standaard uit als een klassiek horloge en neemt het hierbij op tegen andere apparaten van onder andere Fitbit, Misfit en Jawbone. Op het eerste gezicht lijkt de Withings Go een simpel apparaat maar het gedraagt zich meer naar de concurrerende producten van Fitbit, Misfit en Jawbone. Het apparaat is erg praktisch en overleeft uw dagelijkse fitnessroutine. Het apparaat zal namelijk niet snel uit het rubber bandje vallen, die tevens ook te vervangen is met andere soorten bandjes, en u kan met het apparaat zwemmen en douchen.

withings go

Withings heeft duidelijk bij dit product gekozen om het apparaat simpel te houden in plaats van een chique uiterlijk te geven. De Go wordt hiermee een typisch budget apparaat, en dat is terug te zien in de prijs. 

De Withings Go geeft de tijd aan als u hem niet gebruikt. Het andere scherm geeft een mannetje aan waar 88 segmenten omheen zitten. Dit is het progressie scherm. U kan van scherm wisselen door heel simpel op het scherm te drukken. Als u de progressie functie gebruikt en uw doel gehaald heeft dan verandert het mannetje in een ster. 

withings_go

De Withings Go houdt statistieken bij van uw slaap, verbrande calorieën, afstand die u heeft afgelegd en aantal stappen dat u gezet heeft. Het is vooral een ideaal fitnesshorloge voor mensen die beginnen met fitness en een van de goedkopere high-tech fitnesshorloges op de markt. 

Bekijk hier onze Withings Go!

withings go

Geplaatst in Algemeen door Remi Klijn