De nieuwe Fitbit Blaze!

De Fitbit Blaze is de nieuwste versie smarttracker van Fitbit. Fitbit is een grote naam geworden in de fitness wereld. De nieuwe Fitbit Blaze biedt zowel het vertrouwde volgen van uw fitnessactiviteiten als andere meer geavanceerde functies en hoopt hiermee alle hardlopers en sportschool deelnemers aan te spreken.

fitbit blaze

Meest vergelijkend met de Blaze is de Fitbit Surge en is een zekere verbetering van het vorige model. Er zijn een paar negatieve punten aan de Blaze maar desalniettemin is de Blaze niet groter dan een normaal horloge en enorm comfortabel om te dragen! Hij valt erg licht op de pols waardoor je hier geen last van krijgt tijdens het dragen van de Fitbit Blaze. 

Het apparaat staat niet altijd aan. Na een tijdje gaat de Blaze automatisch in slaap mode zodat de horloge energy kan besparen. Op de horloge kun je vier opties selecteren, ze bestaan uit statistieken die op de huidige dag zijn opgenomen, oefeningen, Fitstar waarmee u uw work-out kan plannen en instellingen van de Blaze. 

fitbit blaze

 

Wat kan de Blaze eigenlijk doen? Het kan bijhouden hoeveel stappen je hebt gehouden, hoeveel calorieën er verbrand zijn, hoeveel traptreden er geklommen zijn, je hartslag aangeven en de tijd aangeven om een paar dingen te noemen. Het geldt ook als een hardloophorloge en heeft een ingebouwde hartslagmonitor. 

De Fitbit Blaze is een erg goed apparaat voor het bijhouden van fitness activiteiten en is een waardige opvolger van de Fitbit Surge. Sport- en fitnessliefhebbers zullen zeker enthousiast zijn over dit apparaat.

Bekijk hier onze Fitbit Blaze

Fitbit Blaze

Geplaatst in Algemeen door Remi Klijn