Een aantrekkelijk assortiment vol Piel Frama!

Ons assortiment heeft een aantal weken geleden een upgrade ontvangen met het nieuwe merk Piel Frama. Deze luxe en chique nieuwe cases zullen er gegarandeerd voor zorgen dat jouw telefoon is beschermd en er absoluut geweldig uit ziet!

Piel Frama is een geweldig merk dat een goede kwaliteit levert. Ze zijn gespecialiseerd in leren producten. Ze werken met echt leder waar zorgvuldig mee om wordt gegaan om top kwaliteit te leveren! Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Piel Frama perfectie gebracht in de leren iPhone hoezen. De hoezen komen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er flip cases en ook wallet cases. In de wallet cases kun je handig jouw pasjes kwijt die je graag bij je wilt hebben. 

De cases komen in verschillende soorten partronen. Piel Frama heeft cases met een struisvogelpatroon, hagedissenpatroon, krokodillenpatroon en zelfs een roggenpatroon. Deze patroonsoorten gecombineerd met de magie van Piel Frama leiden tot uitstekende smartphone hoezen die jouw smartphone een stijlvol uiterlijk zullen geven!

Neem vooral een kijkje in ons assortiment van Piel Frama producten.

Piel Frama

 

Geplaatst in Algemeen door Remi Klijn