Hardlopen op niveau met de Stryd Footpod

Ben jij al begonnen met hardlopen? Hardlopen is een onstuitbare trend geworden, waar steeds meer mensen actief aan deelnemen. Het is op dit moment zelfs de meest beoefende sport in Nederland. Daarnaast is het ideaal als je weinig tijd hebt om te sporten of wat kilo’s kwijt wil raken. Naast dat het een ontspannende en vaak gezellige bezigheid is, nemen veel hardlopers het uiterst serieus.

Meet nauwkeuriger dan ooit de benodigde inspanning van je lichaam

Met de vermogensmeter van Stryd train je effectiever waardoor je sneller kunt hardlopen, voorkomt dat je overtraind raakt en de kans op blessures verkleint. Wij van SB Supply delen dan ook met genoegen de voordelen van dit kleine wonderapparaatje, om jou zo effectief mogelijk te laten hardlopen. 

Waar gebruik je de Stryd Footpod voor?

De Footpod van Stryd is een meetapparaat voor het hardlopen, dat de intensiteit van je training weergeeft. Het neemt de twijfel weg of je wel goed aan het trainen bent en monitort je vooruitgang. Niet langer hoef je af te gaan op gevoel, snelheid of hartslag. Met de Stryd Footpod ben altijd zeker van de juiste informatie en train je efficiënter als nooit tevoren!

Wat meet de Stryd Footpod?

Snelheid, tijd en hartslag zijn hulpmiddelen die iets zeggen over onze fitheid, ze helpen bij het hardlopen maar ze zeggen minder over de intensiteit van de inspanning waarmee we trainen. Door te veel inspanning kunnen je spieren overbelast raken, echter kan een te lichte training ervoor zorgen dat je er geen profijt van hebt. Deze vermogensmeter maakt het mogelijk om het geleverde vermogen te meten en te analyseren. Daarnaast biedt het nog de mogelijkheid om de onderstaande gegevens te meten:

  • Vermogen (wattage)
  • Afgelegde afstand, contacttijd aan de grond
  • Tempo (snelheid, pasfrequentie)

Benieuwd naar de Stryd Footpod?

Op welke devices kan ik mijn resultaten bekijken?

Stryd biedt veel mogelijkheden als het aankomt op het bekijken van de gemeten data. Zo is er ondersteuning voor Android en Apple devices, die via de app draadloos communiceert met je Footpod. Zelfs communicatie via een Smartwatch is mogelijk gemaakt. Zo kun je tijdens het hardlopen live je resultaten bekijken op je smartphone of smartwatch.

Check nu of de Stryd Footpod ook met jouw sporthorlage compatibel is.

De mogelijkheden van de Stryd Footpod

Het is niet voor niets dat er steeds meer meetapparaten en gadgets worden ingezet tijdens het sporten. Het biedt je de mogelijkheid om efficiënter en slimmer te trainen. Daarnaast haal je meer profijt uit een training en kun je precies bijhouden hoe je presteert. De Stryd Footpod is dan ook een revolutionaire uitvinding als het komt op het meten van je geleverde inspanningen. 

Benieuwd naar onze andere hardloopaccesoires?

Stryd Footpod 

Tip van SB Supply: Ga met anderen mensen hardlopen, dit maakt het een leuke en gezellige bezigheid. Je geeft elkaar de motivatie om door te gaan.

Is het nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag mee naar oplossingen. 

Geplaatst in Algemeen door Dennis Verbaandert