Accessoires voor de nieuwe iPhone 7

Apple heeft de iPhone 7 uitgebracht. Het is tijd om deze gelegenheid te vieren met een nieuw jasje voor uw iPhone 7. Adidas introduceert een nieuwe lijn van Adidas Originals TPU cases met extra veiligheidsvoorzieningen, in veel verschillende soorten kleuren. De klassieke lijn krijgt een bohemian stijl makeover. Bugatti presenteert met trots haar gepolijste, handgemaakte leren booklet cases, die ervoor zorgt met haar tijdloze design dat ook de zijkanten van de iPhone 7 optimaal beschermd worden. De nieuwe lijnen aan accessoires van Adidas en Bugatti hebben alles waar u op heb gewacht voor de iPhone 7.

Adidas Originals is gestart met een nieuwe accessoires lijn die klaar is voor de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Alle producten in deze nieuwe serie hebben drie dingen gemeen: ze zijn ontworpen met een perfecte pasvorm, ze zijn zeer stijlvol en klaar om uw kostbare toestel te beschermen tegen stoten en krassen.

Vier nieuwe Adidas Originals cases zijn voorzien van nieuwe verfrissende kleuren namelijk: lime green, mineral green, khaki and vapor pink, allemaal perfect geaccentueerd met de 3-strepen die Adidas herkenbaar maakt. De cases zijn een eerbetoon aan de legendarische Adidas Gazelle sneaker. Met de rubberen coating zal uw telefoon een genot zijn om vast te houden, en de binnenste microfiber voering draagt bij aan de beschermende eigenschappen van de case.

De nieuwe harde Adidas Originals TPU cases komen in vier matte tinten – Taupe, Maroon, Utility Blauw and Utility Groen:

Bugatti heeft een nieuwe accessoires lijn voor uw mobiel, bestaande uit cases en booklets afgestemd op de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus apparaten. Deze hoge kwaliteit handgemaakte lederen accessoiressen zijn stijlvol en komen in de kleuren: cognac en zwart.

Het bugatti merk is alles over de culturele en creatieve verschillen binnen Europa, met Londen, Parijs en Lissabon als de hotspot voor stijl. Die bijzondere sfeer die deze Europese hoofdsteden karakteriseert is verwerkt in het nieuwe uiterlijk van de nieuwe modellen “kwaliteit, vakmanschap en uitstaling”

Reacties

Voeg reactie toe