Accessoires voor de nieuwe iPhone 7

Apple heeft de iPhone 7 uitgebracht. Het is tijd om deze gelegenheid te vieren met een nieuw jasje voor jouw nieuwe smartphone. Adidas introduceert een nieuwe lijn van Adidas Originals cases met extra veiligheidsvoorzieningen, in veel verschillende soorten kleuren. De klassieke lijn krijgt een bohemian stijl makeover. Bugatti presenteert met trots haar gepolijste, handgemaakte leren booklet cases, die ervoor zorgt met haar tijdloze design dat ook de zijkanten van de iPhone 7 optimaal beschermd worden. De nieuwe lijnen aan accessoires van Adidas en Bugatti hebben alles waar je op heb gewacht!

Adidas Originals is gestart met een nieuwe accessoires lijn die klaar is voor de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Alle producten in deze nieuwe serie hebben drie dingen gemeen: ze zijn ontworpen met een perfecte pasvorm, ze zijn zeer stijlvol en klaar om jouw kostbare toestel te beschermen tegen stoten en krassen.

Bugatti heeft een nieuwe accessoires lijn voor jouw mobiel, bestaande uit cases en booklets afgestemd op de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus apparaten. Deze hoge kwaliteit handgemaakte lederen accessoiressen zijn stijlvol en komen in de kleuren: cognac en zwart.

Bugatti representeert alles over de culturele en creatieve verschillen binnen Europa, met Londen, Parijs en Lissabon als de hotspot voor stijl. Die bijzondere sfeer die deze Europese hoofdsteden karakteriseert is verwerkt in het nieuwe uiterlijk van de nieuwe modellen “kwaliteit, vakmanschap en uitstaling”

Adidas heeft ook hoesjes voor de nieuwe iPhone 7 Plus ontworpen. En natuurlijk kun je de hoesjes voor de iPhone 7 (Plus) ook voor de iPhone 8 (Plus) gebruiken!