Adidas

Sport is de essentie van Adidas. Vandaar dat Adidas natuurlijk bekent staat om zijn sportieve hoesjes. Ben je op zoek naar een Moulded case? Of toch een Basics Premium Booklet case? Welk ontwerp je ook kiest voor jouw smartphone, de iconische Adidas strepen komen altijd mooi terug op de voor- en achterkant van de case, waardoor het design direct ook wat exclusiefs krijgt. Daarnaast zorgen de strepen voor het stoere en sportieve karakter dat je van Adidas gewend bent. Adidas maakt gebruik van duurzame en gerecycled materialen, zoals gerecyclede polyester en nylon. 

Populair: Adidas Basics Premium Booklet Case | Adidas Moulded Case | Adidas SP Grip Case 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Adidas hoesjes

Zorg voor een betere bescherming van jouw smartphone met deze stijlvolle case van Adidas. Een zachte rubberen kern biedt de ultieme bescherming en grip, terwijl de harde buitenkant een coole print uit de Adidas kledinglijn bevat. De Adidas case is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals hard polocarbonaat en stevige polyurethaan bekleding. De Adidas Moulded Case is bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardig rubber materiaal, waardoor de case niet te glad is en prettig in de hand ligt. Naast dat het er erg mooi uitziet, biedt de case van adidas ook nog eens een uitstekende bescherming tegen stoten, vuil en krassen. 

Adidas staat natuurlijk bekent om zijn sportieve hoesjes. Ben je op zoek naar een Moulded case? Of toch een Basics Premium Booklet case? Welk ontwerp je ook kiest, de traditionele adidas strepen komen altijd mooi terug op de voor- en achterkant van de case, waardoor het design direct ook wat exclusiefs krijgt. Daarnaast zorgen de strepen voor het stoere en sportieve karakter van adidas dat je van Adidas gewend bent.

Kenmerken

  • Flexibel frame zodat je je telefoon er makkelijk uithaalt
  • Verzonken adidas Originals-logo op de voorkant
  • Eenvoudige toegang tot knopjes en poorten
  • Kunststof rond het cameragat om te garanderen dat je altijd perfecte foto's maakt.
  • Polyurethaan inlay met opgestikte 3-Stripes 50% polycarbonaat, 50% polyurethaan