Satechi: HDMI / USB-adapters, draadloze opladers en kabels

Satechi: HDMI / USB-adapters, draadloze opladers en kabels

Met een dozijn adapters, verschillende laders en accessoires voor smartphones is Satechi ongetwijfeld hét merk om het gebruik van je MacBook en andere Apple producten te verbeteren en te optimaliseren.

Waarvoor gebruik je een HDMI / USB-adapter?

Voor het aansluiten van je MacBook

MacBooks zijn de meest gewilde apparaten voor leidinggevenden, zakenmensen, managers en ondernemers. Ze hebben onderweg namelijk een lichte maar ook zeer krachtige laptop nodig, zodat ze overal kunnen werken.

Het compacte formaat van een MacBook heeft echter een paar nadelen, waaronder de verbinding met andere apparaten. De meeste van deze apparaten hebben namelijk geen USB 3.0, HDMI- of display-aansluiting. De technici van Apple hebben je apparaten uitgerust met USB-C poorten om ervoor te zorgen dat je apparaat van licht gewicht is. Dit kan een nadeel zijn omdat je zo alleen maar apparaten met een USB-C poort aan je MacBook kan koppelen. Satechi heeft hier dé perfecte oplossing voor. Ze hebben een adapter ontwikkeld die toegang biedt tot al je documenten en randapparatuur!

SB Supply heeft de beste USB-C hubs en adapters voor jou geselecteerd, zodat je kan genieten van je compacte lichtgewicht computer en ook nog toegang hebt tot al je randapparatuur en documenten! (Lees verder om onze selectie te zien)

Je scherm projecteren op een groot scherm doormiddel van een HDMI-adapter

Het maken en geven van een presentatie is een belangrijke taak voor een leidinggevende of manager, het stelt hen in staat om het team te informeren over veranderingen, hen te laten kennismaken met nieuwe ideeën, hen te motiveren om een gemeenschappelijk doel te bereiken en meer. Het is doorgaans alleen mogelijk om deze presentaties op een grootscherm te geven als je een HDMI-adapter hebt. Hiermee kan je namelijk een rechtstreekse verbinding tussen je MacBook en het scherm, zodat iedereen het kan zien en er een voordeel er uit kan halen.

SB Supply adviseert je hiervoor om de USB-C naar HDMI kabel van Satechi te gebruiken of de kabel van Kanex.

Satechi Câble Adaptateur USB-C vers 4K HDMI gris

Hoe kies ik welke HDMI / USB / Ethernet adapter ik nodig heb?

HDMI/USB-adapters worden door verschillende merken geproduceerd, maar elke fabrikant biedt een andere functionaliteit. Er zijn verschillende adapters met een HDMI-poort en andere aansluitingen voor je randapparatuur. Zo zijn er bijvoorbeeld adapters met poorten voor SD , Micro SD-kaart, USB-A poorten, USB-C poorten, etc. 

Om de juiste keuze te maken over welke adapter je moet kiezen heeft SB Supply dé perfecte adapter geselecteerd, namelijk een multifunctionele adapter. Waarom zou je een HDMI-adapter kopen als je er een kan hebben met alle functies die je nodig hebt voor een professionele ervaring.

Met deze adapter kan je de USB-C hubs van je MacBook transformeren naar verschillende poorten, je krijgt zo een 11-in-1 adapter die geen invloed heeft op de prestaties van je apparaat!

Je kunt onderscheid maken tussen drie verschillende hubs:

  • Als je ruimte wil besparen op je bureau, met het behouden van het elegante Apple design, raden wij je aan om de mini hub Satechi USB-C in de kleur zilver te gebruiken. Hiermee kan je jouw USB-C poort omzetten in drie USB 3.0-poorten, een SD-kaartslot en een micro SD-kaartslot.
  • Als je een meer complete hub wilt hebben die uitgerust is met een 4K-poort, ethernet V2, drie USB-poorten van type A, een HDMI-aansluiting, een aansluiting voor een SD-geheugenkaart en een microSD adviseren we je de Satechi USB-C multipoort 4K Ethernet adapter (te zien op de afbeelding hier onder).
  • Als je met je MacBook wil werken terwijl je hem tegelijkertijd met verschillende randapparatuur verbindt, kan je de 11-in-1 USB-C HyperDrive Adapter gebruiken, met 11 poorten dekt hij alle mogelijke functies op het gebied van connectiviteit.

Draadloze opladers van Satechi 

Waarom een draadloze oplader kopen?

Satechi Chargeur Sans fil - Induction - Aluminum gris

Het is heel eenvoudig, deze producten zijn de perfecte draadloze oplossing voor een tekort aan stopcontacten of poorten om je oplader in te stoppen. Het is niet alleen een snellere optie, maar het is ook nog eens veel handiger om je smartphone te kunnen gebruiken zonder dat je hem aan een oplaadkabel hebt verbonden. Ook het inpluggen en het loskoppelen van de oplader in je smartphone kan na een tijdje moeilijker worden. Dit komt omdat de Apple kabels bekend staan om hun dure prijs en korte levensduur.

Met Satechi, kan je nu afscheid nemen van dit probleem omdat het nu mogelijk is om met draadloze technologie je smartphone op te laden zonder een kabel te gebruiken.

SB Supply biedt 3 kleuren aan waarin je je draadloze oplader beschikbaar is:

Satechi draadloze oplader, zwart

Satechi draadloze oplader, zilver

Satechi draadloze oplader, wit

Geplaatst in Algemeen door SB Supply