Met Case-Mate is jouw iPhone stijlvol beschermd

De collectie Naked Tough van Case-Mate heeft een soepele, transparante afwerking en een stijlvolle uitstraling. Naast de stijlvolle uitstraling biedt de case ook bescherming. De case is opgebouwd uit een tweedelige constructie van kunststof en een TPU bumper. De buitenste laag is bewerkt met de scratch-resistant technologie waardoor jouw hoesje veel langer nieuw lijkt. Tussen de twee beschermende lagen zitten er glitters, voor een glitter waterval-effect.

Het hoesje beschermt jouw iPhone aan de achter- en zijkant. De voorkant van jouw iPhone wordt beschermd door de openstaande randen. De zijkanten van de case worden afgewerkt met chroom metalen knoppen. Door de uitsparingen van de case blijven de knoppen, camera en de ingang van jouw lader en oortjes toegankelijk. De Case-Mate Naked Tough voldoet aan de Amerikaanse MIL-STD-810G valproefnormen.

De case-Mate Tough Waterfall zijn in twee varianten verkrijgbaar; in de kleur roze en zilver.

Het doel van Case-Mate is het ontwikkelen van telefoonaccessoires in stijl, kwaliteit en uiteraard bescherming bieden aan jouw telefoon. Zij zijn altijd opzoek naar inspiratie voor nieuwe ontwerpen voor de nieuwste apparaten. Door de laatste trends te volgen, samenwerken met de beste ontwerpers en door het gebruiken van topmateriaal kan Case-Mate topproducten leveren. De trends worden door Case-Mate nauwlettend in de gaten gehouden. Niet alleen op het gebied van mode wordt er in de gaten gehouden maar ook op het gebied van gebruiksgemak.