Met Case-Mate is uw iPhone stijlvol en beschermd

De collectie Naked Tough van Case-Mate heeft een soepele, transparante afwerking en een stijlvolle uitstraling. Naast de stijlvolle uitstraling biedt de case ook bescherming. De case is opgebouwd uit een tweedelige constructie van kunststof en een TPU bumper. De buitenste laag is bewerkt met de scratch-resistant technologie waardoor uw hoesje veel langer nieuw lijkt. Tussen de twee beschermende lagen zitten er glitters, voor een glitter waterval-effect.

Het hoesje beschermt uw iPhone aan de achter en zijkant. De voorkant van uw iPhone wordt beschermd door de openstaande randen. De zijkanten van de case worden afgewerkt met chroom metalen knoppen. Door de uitsparingen van de case blijven de knoppen, camera en de ingang van uw lader en oortjes toegankelijk. De Case-Mate Naked Tough voldoet aan de Amerikaanse MIL-STD-810G valproefnormen.

De case-Mate Tough Waterfall zijn in twee varianten verkrijgbaar; in de kleur roze en zilver. 

Naast de collectie Naked Tough, heeft Case-Mate meerdere collecties:

Het doel van Case-Mate is het ontwikkelen van telefoonaccessoires in stijl, kwaliteit en uiteraard bescherming bieden aan uw telefoon. Zij zijn altijd opzoek naar inspiratie voor nieuwe ontwerpen voor de nieuwste apparaten. Door de laatste trends te volgen, samenwerken met de beste ontwerpers en door het gebruiken van topmateriaal kan Case-Mate topproducten leveren. De trends worden door Case-Mate nauwlettend in de gaten gehouden. Niet alleen op het gebied van mode wordt er in de gaten gehouden maar ook op het gebied van gebruiksgemak.

Reacties

Reacties zijn gesloten voor dit blogbericht