Sinterklaas bij SB Supply

Sinterklaas blijft een van de grote feestdagen in ons land. Pakjesavond, surprises en cadeautjes, we krijgen er geen genoeg van. Ook bij SB Supply hebben we de beste cadeautjes voor onze Sint. Wat dacht je van een Osmo Kit waarbij kinderen op een speelse, interactieve en leuke manier bijleren? Naast het merk Osmo hebben we ook verschillende Marbotic artikelen die voor kinderen een leuk en nieuw leermiddel zijn. Maar niet alleen voor de kleinsten hebben we leuke producten, ook voor de jeugd en de volwassenen hebben we veel leuke Sint artikelen. Bekijk ze snel!

Interactieve Games 

Osmo 

Osmo heeft verschillende Kits uitgevonden waarbij kinderen spelenderwijs leren. De Kits bestaan uit verschillende spelletjes die ze kunnen doen met de iPad of zonder iPad. De spellen hebben te maken met vaardigheden, rekenen en creatief-technisch bezig zijn. Daarnaast is het ook nodig voor kinderen om visueel te denken en de zelfexpressie te ontwikkelen. Doordat er verschillende Kits zijn, zal het nooit saai worden een Osmo Kit te gebruiken.

Marbotic

Ouderwets speelgoed en nieuwe technologie, dynamisch en interactief bezig zijn. Marbotic stimuleert het inzicht en de verbeelding van jouw kind op een speelse manier. Door de Smart Letters en Smart Numbers leren kinderen omgaan met de technologie van nu in samenhang met onderwijs. Marbotic bouwt voort op de kennis die er al is, zoals lezen, schrijven en met cijfers omgaan. Haal het beste uit je kind! 

Benieuwd naar alle producten van Osmo en Marbotic? Vind ze hier

Orbotix

Haal nu StarWars in huis met de verschillende modellen van Orbotix Sphero. Verschillende karakters komen tot leven en je waant jezelf in een echte StarWars wereld. De Droids reageren op stemmen door middel van piepjes, je kunt zowaar communiceren. Ze maken daarnaast holografische opnames en tonen deze doormiddel van een projector in de hersenpan, de tofste hologrammen worden zo getoond. 

Kies nu jouw unieke Orbotic Sphero Star Wars Droid!

Apple Earpods

Niet weg te slaan tegenwoordig: de Apple Earpods. Via deze weg muziek luisteren met de beste kwaliteit in geluid. Daarnaast ook nog eens handig telefoneren door de ingebouwde microfoon. Gaat het geluid je te hard? Zet ze zachter via de ingebouwde afstandsbediening in de kabel. De oordopjes zijn aangepast aan de geometrie van het oor, daardoor zitten ze een stuk comfortabeler. 

Bestel de Earpods nu

Stryd Footpod V2 Powermeter

Tijdens en na het hardlopen behoefte aan een overzicht van je hardloopsessie? Je conditie, spierkracht, vermogen en energie verdeling van je sessie op een rij? De Stryd Footpod verzamelt je prestaties en geeft deze weer, zo haal je het beste uit jezelf. De Footpod heeft vele voordelen en daarnaast heeft het apparaat bijzondere kenmerken.

Ga voor zekerheid tijdens je hardloop sessies en bestel de Stryd Footpod nu

Satechi USB-C

Ken je dat gevoel? Je wilt allerlei USB's en kabels in je laptot doen, maar je hebt niet genoeg ruimte. Satechi kwam met de oplossing: USB-C multi-port adapters. Deze adapters hebben extra veel functie voor maar 1 aansluiting in je laptop. Deze adapters zijn niet meer te missen in onze maatschappij. Er zijn verschillende looks in verschillende prijscategorieën, dus voor ieder wat wils. Naast deze adapters heeft Satechi nog andere oplossingen wat de laptop in gebruik makkelijker maakt.

Benieuwd naar de Satechi USB-C producten en alle andere Satachi producten? Bekijk ze nu

Case Logic LoDo 15.6" Attache Graphite

Gemakkelijk je laptop vervoeren met deze grijze tas van Case Logic. Gevoerd vak voor je laptop en nog meerdere andere vakken om spullen in op te bergen. De leren handgrepen zorgen voor een mooie en sterke uitstraling en met de verstelbare en verwijderbare schouderriem is de tas makkelijk in vervoer. Het buitenmateriaal is gemaakt van hoogwaardig katoen, hierdoor straalt de Case Logic klasse uit. 

Bekijk hem nu

UAG Cases

Dit merk heeft hoogwaardige kwaliteit cases. Veel verschillende soorten hoesjes voor veel verschillende Apple en Samsung apparaten. De cases staan bekend om de uitstekende kwaliteit en bescherming die ze bieden. Daarnaast heeft het merk UAG verschillende kenmerken waar ze zich in onderscheiden tegenover andere merken. Ook zijn verschillende soorten cases getest op de valtest normen van het Amerikaans leger, daar voldoen ze dan ook aan. 

Benieuwd naar de gehele collectie UAG Casus voor jouw apparaat? Bekijk ze dan snel.  

iPhone XR Cases

Bescherm met ons brede assortiment aan iPhone XR cases jouw iPhone tegen krassen en vuil. Dit geeft jouw iPhone tegelijkertijd een persoonlijk tintje in een mooi design. Cases van bekende merken. Het aanbod is echter nog groter dan dat. De iPhone XR is erg gevoelig en aangezien een ongelukje in een klein hoekje zit, is het verstandig een case te gebruiken van kwaliteit.

Deze vind je natuurlijk bij SB Supply, bekijk de hoesjes voor de iPhone XR snel!  

iPhone X / XS Cases

In ons brede assortiment hoesjes zit vast ook een hoesje voor jou! Een groot aanbod met mooie designs en merken, maar ook waterdichte cases! Deze gevoelige telefoon heeft bescherming en kwaliteit nodig. 

Bekijk onze hoesjes van populaire merken hier.

iPhone XS Max Cases

Extra groot dus extra veel bescherming nodig: de iPhone XS MAX. Ook voor deze iPhone hebben we een groot aanbod design hoesjes van verschillende bekende merken. De hoesjes bieden comfort, bescherming en zien er ook nog eens goed uit. Door het uigebreide assortiment zit er voor iedereen wel iets tussen. 

Deze extra grote iPhone goed beschermen? Hier is het aanbod iPhone XS MAX Cases. 

Geplaatst in Algemeen door Renske Geurts