Waar gebruik je een sportarmband voor?


Je hebt ze in alle soorten
, kleuren en maten. Bijna allemaal met wel iets speciaals. Maar waar kun je sportarmbanden nou precies voor gebruiken  sportarmbanden

Een sportarmband is simpelweg een armband of heupband, om je telefoon of andere spullen mee te nemen tijden het hardlopen. Dit is nogal oppervlakkig omdat het veel meer is dan alleen een band voor je telefoon. Een hardloopband kan de beleving van je workout helemaal veranderen! 

Wat zijn de voordelen van een sportarmband? 

Een sportarmband is niet alleen handig om je telefoon mee te nemen, maar ook voor sleutels, geld of pasjes. Je bent ook altijd bereikbaar tijdens het sporten. Dat is erg handig als je plotseling een blessure oploopt of als je simpelweg verdwaald bent. Je kunt ook muziek luisteren tijdens het sporten en oproepen beantwoorden.   

Er zijn natuurlijk ook alternatieven voor de sportarmband. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sport riem of een Quad Lock systeem. Beide zorgen ervoor dat je je telefoon stevig en goed beschermd mee kunt nemen.  

 

Wat zijn de kenmerken van deze sportartikelen? 

De sportarmbanden van Tune Belt hebben een speciale flap voorzien van klittenband die je de mogelijkheid biedt om het overtollige snoer van je koptelefoon weg te werken op de sportband. Voor iedere iPhone hebben wij de juiste sportarmband voor een naadloos aansluiting. Ze zijn ook nog eens uitwasbaar met de handwas, zodat hij iedere keer dat je gaat sporten weer fris is! De sport riem van Fitletic heeft reflecterende delen zodat je ook goed te zien bent wanneer je in het donker sport! Je kunt er ook nog een waterfles fles van Fitletic aan vast maken, zodat je ook tijdens je langere trainingen in de zomer gehydrateerd blijft. Door het systeem van Quad Lock voor de iPhone 6 tot iPhone 7 Plus heb je een stevige case. De case is comfortabel en is makkelijk te demonteren. Je kunt de case ook gebruiken voor op de fiets mits je daar een mount voor hebtHet assortiment spreid van de iPhone 4 tot de iPhone X / XS en de Samsung Galaxy Note. 

 

Kun je een sportapp gebruiken met een hardlooparmband? 

Jazeker! Doordat je je telefoon kunt blijven bedienen tijdens het sporten, kun je dus ook een sportapp gebruiken die je activiteiten kan verwerken en opslaan. Die gegevens kun je vervolgens exporteren op apps zoals Strava 

 

Heb je liever geen sportarmband of een riem en wil je toch je activiteiten tracken? 

Dat kan! Door de Nike Plus Sensor Case kun je alsnog je activiteiten tracken mits je een Nike Plus sensor hebt. Je kunt ook kiezen voor de Stryd Footpod om je activiteiten te tracken. Je kunt ook nog kiezen om een hardloophorloge aan te schaffen. 

 

Benieuwd naar onze sport artikelen? 

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw telefoon mee te nemen tijdens het sporten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag de beste keuze te maken.

Geplaatst in Algemeen door Rick van Riel

Reacties

Voeg reactie toe